Wpis z mikrobloga

Zostałem trochę wystawiony przez kumpla, mieliśmy oglądać mecz ale żona mu rodzi. Plan był taki, żeby n-----ć się jak szpaki nie patrząc na wynik, sam nie dam rady tego wypić także robię rozdajo! Napisz w komentarzu wynik meczu, osoba która wytypuje poprawnie dostaje jeden karton browaru Perły Miodowej.

#rozdajo #euro2016 #mecz
BadHabit - Zostałem trochę wystawiony przez kumpla, mieliśmy oglądać mecz ale żona mu...

źródło: comment_0xUHSbGxJcM0JQWA05U2qfpZRxIJkFAK.jpg

Pobierz
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SquashPL: wielkie zaskoczenie! Przeciez pisalem, ze wartosc piwa podobna do ceny wysylki. Poza tym kto normalnyw PL rozdaje p--o? Kolejka 10 osob by sie od razu ustawilo a nie robienie jakiegos glupiego rozdajo z kosztowna wysylka ...
  • Odpowiedz
@SquashPL: sprawdzales w ogole ile kosztuje bezpieczne wyslanie kartonu piwa przez indywidualnego klienta? Przeciez to taniej kase wplacic komus na konto niz Perle wysylac ... Pelikany z wykopu lykaja chociaz smierdzi z daleka.
  • Odpowiedz
@rydzo: słuchaj, mnie to wali - ktoś kto robi rozdajo chyba się z kosztami liczy - wystarczyło napisać, sorry, jednak nie wyślę blablabla. P--o mnie #@%#@, ale szczeniackie zachowanie powtórzę poraz kolejny.
  • Odpowiedz
  • 0
@SquashPL Panie drogi co Ty o----------z to ja nie wiem, to, że siedzę na wykopie nie jest oznaką tego, że mam czas zająć się wysłaniem kartonu piwa. Po drugie nigdzie nie napisałem, kiedy to wyślę ani w samym poście ani w żadnej wiadomości do Ciebie a Ty się ciskasz jakbyś był alkoholikiem któremu brakło na browara. Żadna umowa prawna mnie z Tobą nie wiąże ani żadna przysięga a domagasz się jakbyś
  • Odpowiedz
Panie drogi co Ty o----------z to ja nie wiem, to, że siedzę na wykopie nie jest oznaką tego, że mam czas zająć się wysłaniem kartonu piwa. Po drugie nigdzie nie napisałem, kiedy to wyślę ani w samym poście ani w żadnej wiadomości do Ciebie a Ty się ciskasz jakbyś był alkoholikiem któremu brakło na browara. Żadna umowa prawna mnie z Tobą nie wiąże ani żadna przysięga a domagasz się jakbyś był alfa
  • Odpowiedz