Wpis z mikrobloga

@GraveDigger: To i tak dobrze że wrzuciłeś to na mirko a nie w jakimś wykopalisku. Przecież tam jak dasz coś nie po taśmie to od razu dostajesz instant 300 minusów i biliard komentarzy typu "lewak"
  • Odpowiedz
@GraveDigger: zawsze te wszystkie przegrywy sportowe - typu grubasy, lamusy ktore mialy zwolnienia z wfu cale zycie i ludzie ktorzy nigdy nie uprawiali zadnego sportu wstawiaja tego typu głębokie przemyslenia ;)
  • Odpowiedz
Nie wiem z kogo bardziej kisnąć, z kolejnego wpisu typu HURR JESTEM TAKI ALTERNATYWNY NIE OGLĄDAM FUTBOLU czy z pompatycznego Sebka, któremu żal ludzi niekibicujących pięknemu sportowi i który zaraz będzie wypełniać swą wielką misję łażąc po tagach innych sportów (takich, gdzie Polska odnosi sukcesy) i przekonując ludzi mających go w dupie, że te sporty są nudne xD
  • Odpowiedz
Nie wiem z kogo bardziej kisnąć, z kolejnego wpisu typu HURR JESTEM TAKI ALTERNATYWNY NIE OGLĄDAM FUTBOLU

@Marmite: wrzuciłem to jako śmieszny obrazek, nie przewidywałem takiej gówno burzy :)
  • Odpowiedz
@GraveDigger: MÓJ SPORT JEST LEPSZY, BARDZIEJ INTERESUJĄCY OD TWOJEGO

A TERAZ DYSKUTUJEMY NA 170+ KOMENTARZY BO PRZECIEŻ TO PROWADZI DO CZEGOŚ I LUDZIE PRZEKONAJĄ SIĘ NA WZAJEM, TAK BARDZO
  • Odpowiedz
Poznałem w życiu wiele osób. Wiele niezwykle inteligentnych osób. Żadna z nich nie oglądała piłki nożnej. To o czymś świadczy. Wyobrażacie sobie Muska albo chociażby Kulczyka miliarder jak ogląda przez 2 godziny 22 facetów którzy biegają za piłką? XD

@miud: to, że się nie ogląda piłki nie ozncza, że ktoś jest inteligentny i na odwrót, oglądanie piłki nie świadczy ze jesteś głupi. Ten post i komentarze to gównoburza bez sensu.
  • Odpowiedz