Aktywne Wpisy
miekki_am +340
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
Bodzias1844 +55
Znajdujesz sie w samolocie do Moskwy, okazuje się że jesteś rosjaninem, twoǰ stary to szpieg a ty resztę życia spędzisz w slumsach pod muchosrańskiem.
Scenariusz jak z filmu. Z horroru.
#polityka #rosja
"Jesteś Kacapem, Harry"
Kłamstwa dziennikarzy zazwyczaj mają krótkie nogi
@thorgoth: +/- taki jest początek Black Widow z Marvela.
Już nigdy nie usłyszmy o tych ludziach
@jast: o jak rykłem xddd
@thorgoth: Nie no, Rosja akurat o oficerów wywiadu dba, będą miały jak na Rosję życie niewielkiej tam klasy średniej. Tam dobre życie mają tylko oligarchowie, oficerowie itd.
@thorgoth: oczywiście że aresztowano i to półtora roku temu, i natychmiast ich nazwiska były publikowane. na czym twoim zdaniem polega wymiana więźniów?
@thorgoth: ( ͡° ͜ʖ ͡°) w sumie nie chce mi się dorabiać teorii, bo na szybko mam ich zbyt dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)