Aktywne Wpisy

capol2 +244
Nie mogę z tego momentu jak doszło do niej że to wszystko kosztuje i jednak trzeba będzie płacić za szkody
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa

Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-11 151655
Pobierz

Projekt przez ostatnie miesiące stał i się kurzył. W piątek mam pokaz tego na polibudzie, więc dzisiaj sobie dla pewności sprawdzam czy wszystko działa. NIE DZIAŁA :D Bieda trochę, ale znalazłem zwarcie i już wydaje się działać.
Także jakby ktoś chciał sobie na żywo obejrzeć jak to wygląda to w piątek będziemy to prezentować. #poznan, Centrum Wykładowe PP, sala 4.
Będą zawody line-followerów, pokaz kostki jakoś koło 13:30, o 14:50 mój "wykład" o jej tworzeniu. Tutaj info nt. eventu.
Wracając do samej kostki to na pewno całą elektronikę teraz inaczej bym zrobił, po pierwsze wytrawić płytki, po drugie nie robić wszystkiego na kupie. To jest jakaś magia że to jeszcze w ogóle działa, mam nadzieję że się nic nie popsuje podczas transportu :)
Foto robione tosterem, jak ktoś jest zainteresowany to jakieś lepsze można znaleźć wcześniej pod tagiem #ledcube.
źródło: comment_rNCW1mxwwSiKDmS2BWZBZZjElbWcYPAl.jpg
PobierzA na frekwencji ani trochę mi nie zależy, tylko więcej stresu będzie^^