Aktywne Wpisy
Prime_Show_MMA +27
🚨 Oświadczenie - Zostań Dobrym Obywatelem Wykop i Zgłoś Nielegalne Transmisje! 🚨
Szanowni Wykopowicze,
Mamy dla Was propozycję, której nie będziecie w stanie się oprzeć! Przedstawiamy program "Żandarm +" - dla tych, którzy chcą czuć się jak superbohaterowie w walce z piractwem PPV! 💪
🕵️♂️ Jak to działa? Proste! Zbierajcie kody z nielegalnych transmisji PPV i zgłaszajcie je nam. Za każde zebrane 10 kodów dostaniecie dostęp do legalnej transmisji na żyw
Szanowni Wykopowicze,
Mamy dla Was propozycję, której nie będziecie w stanie się oprzeć! Przedstawiamy program "Żandarm +" - dla tych, którzy chcą czuć się jak superbohaterowie w walce z piractwem PPV! 💪
🕵️♂️ Jak to działa? Proste! Zbierajcie kody z nielegalnych transmisji PPV i zgłaszajcie je nam. Za każde zebrane 10 kodów dostaniecie dostęp do legalnej transmisji na żyw
Kamenes +1
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD #januszerekrutacji #rakcontent
roztrzaskałbym je na czole osoby która mi je dała xD
Korposzczury wciskajace na sile wszedzie swoja gownomowe bawia mnie najbardziej.
Bawi mnie jeszcze twierdzenie, ze porownanie sprzedazy konkretnego, wartosciowego dobra oraz oferty handlowej do sprzedazy gowna bez jakiejkolwiek wartosci dla kogokolwiek jest miarodajnym testem.
Twoje wypociny brzmia jak jakies teksty rodem od studenciakow jakiegos gownokierunku typu zarzadzanie.
Jak wyciągnęła rekruterka kartkę, to myślałem że będzie coś notować, a ta przysuwa ją do mnie i "Proszę, sprzedaj mi tę kartkę." Coś tam powymyślałem i o dziwo było bardzo dobrze ponoć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale w sprzedaży ma się kontakt z ludźmi i naprawde z różnymi sytuacjami trzeba sobie radzić, byłem na podobnej rekrutacji, na dodatek przeprowadzanej "masowo" [3 osoby w sali] i dziewczyna ktora pchala sie do sprzedazy, do rozmow z ludzmi, jak dostala takie pytanie to 5 minut jej odpowiedzi to bylo "yyyy eeeee yyyyyyy".
Często klienci w róźnych branżach mają przeróżne, totalnie losowe obiekcje i trzeba umieć szybko zaregować.
Z
Chodziło o akcje promocyjna jakichś papierosów. Kobieta chciała żebym w szpilkach, bodach i 10cm różowej spódniczce sprzedawała papierosy. Przez 8h, 7zl/h. Na pytanie skąd pomysł na taki ubiór (stanie w szpilkach w miejscu przez 8h + ciuchy jakich niejedna karyna by sie 'powstydzila') usłyszałam: 'targetem sa młodzi mężczyźni, wiec musisz byc
Ps. Porównywanie sprzedaży bigmaca i frytek, do sprzedaży dekoderów jest trochę nie trafione.
Zresztą, wyjdź na dwór i trochę ochłoń, bo strasznie agresją bije z twoich wpisów.