Wpis z mikrobloga

@Blizz4rd: martwy robie od 4 serię od 60 do 90 kg.
Przedramiona niewytrzymuja ostatnich powtórzeń i ręce mi się otwierają.
Maxów raczej nie robie wiec nie wiem.
a reszta tych skrótów co oznacza?
miałem 3 lata przerwy od silowni i nie jestem na bierzaco:)
@SpalamTo: jakie wyniki krwi masz? Masz już względnie niski bf a dalej coś tam wisi.. może trzeba poprawić wynik, coś zbić. Jak to lipo to musisz ciąć do końca, jak to drugie to trzeba działać.
@chuckmls: aż tak źle?
nie mam porównania bo u mnie na siłce nikt nie robi martwego. co najwyżej z małym obciążeniem

jakbym zalozyl 120kg i od tego zaczął trening pleców to tez by poszło, ale martwy robie zazwyczaj jako trzecie lub czwarte ćwiczenie
@Blizz4rd: nogi robie od niedawna.
Przysiady od 60 do 90kg w seriach po 10 powtórzen.
Pomki na poręczach robie jako ostatnie ćwiczenie na trica wiec bez obciążenia.
wyciskanie zolnierskie - nie wiem co to
@SpalamTo @chuckmls:: mało jak na mc, ale lepiej mało jak nie jesteś pewien techniki niż przesadzić.

pomyśl nad ustawieniem priorytetu na mc jako pierwsze ćwiczenie/drugie po przysiadach.
o ile robisz np trening fbw-full body workout- trening całego ciała:)
@SpalamTo: no pomyśl se że jak coś to kumpla z podłogi zezgonowanego nie podniesiesz z takim wynikiem :) Najtrudniejsze ćwiczenia rób pierwsze. Btw nolvadex jest #!$%@? na zbijanie estrogeniu. Aromasin/arimidex. Ale najważniejsze, zrobić sobie badania co jakiś czas, a nie czy swędzi czy nie swędzi. Na takie gdybanie to sobie może pozwolić człowiek który bije x lat i zna swój organizm.
@Blizz4rd: dla mnie priorytetem obecnie jest obnizyc %bf i nie stracić przy tym dużo mięśnia.
przy treningu przykładam duża wagę do techniki stąd wyniki siłowe mogę nie być imponujace.
Zresztą siła u mnie na końcu jeśli chodzi o priorytety.
OBNIŻYĆ BF! potem możemy gadać o sile :)
@chuckmls: ale te 90kg robie 8 razy wiec nie przesadzaj :)
jakbym zaczynał od martwego to ze 120 by poszło.
zapodaj na priv gdzie dostane arimidex/letro
jakie hormony badać ?
muszę zrobić badanie w tym miesiacu
@SpalamTo u naturala trening siłowy + 2g białka/kg masy ciała jest odpowiednim bodźcem by mimo deficytu utrzymać mięśnie.
nie wiem jak u Ciebie, bo środki środkom nie równe, a tutaj mam zerową wiedzę, ciekawe co reszta Ci doradzi.

od siebie dodam, że ćwiczenia wielostawowe jak przysiad, martwy ciąg, wl, wyciskanie żołnierskie będąc priorytetem mogą Ci dać świetne efekty siłowe i wizualne z odpowiednim bodźcem w postaci ilości serii i powtórzeń.
Ja celuję
@Blizz4rd: @Ch-jogromPL: Chłopaki bez przesady z #!$%@? przyczepów, mówimy tu o mc ze 150kg, 120 na klatę i 150 w siadzie, żeby to jako tako wyglądało. Przy takim ciężarze nic nie #!$%@?. Inna sprawa jakby ktoś już doszedł do 250 siad/martwy i 160 na klatę, wszedł na grubą bombę z nandrolonami, anapolonami i poniosła go fantazja dorzucając po 50 tych na partię w 3 tygodnie XD
@chuckmls:
Panowie ja ćwiczę od niecałego roku po 3 latach przerwy na siłowni.
do 120 na klate i 150 w Mc się dojdzie za jakiś roczek.
Nie pchajmy się z motyką na ksiezyc.
W tym momencie ważę 82kg i chce zejsc do ok 78 kg. Jak utrzymam 100 na klate przy takiej wadze to chyba i tak będzie niezle
@chuckmls: a napisales wolny, którego chyba nie ma sensu na bombie robic
pozatym on bije 250mg/tydz to się nie ma co burzyc o jego wyniki siłowe, bo jak tescia ma 2x ponad norme to będzie dobrze i w takiej dawce efekt anty kataboliczny tylko