Mircy tak wygladalem 3 i pół miesiąca temu. Aktualnie 12 kg mniej. Kto zainteresowany to zdjęcie w komentarzu. Idzie w dobra stronę? #mikrokoksy #silownia #odchudzanie.
@SpalamTo: na bank lapa musiala urosnac, musiales cos zle zmierzyc przed, bo wiadomo optycznie wieksza moze sie wydawac bo nie ma az tyle fatu itd, ale nie przesadzajmy, bo z dwoch stron wiecej miesa
@Blizz4rd: martwy robie od 4 serię od 60 do 90 kg. Przedramiona niewytrzymuja ostatnich powtórzeń i ręce mi się otwierają. Maxów raczej nie robie wiec nie wiem. a reszta tych skrótów co oznacza? miałem 3 lata przerwy od silowni i nie jestem na bierzaco:)
@SpalamTo: jakie wyniki krwi masz? Masz już względnie niski bf a dalej coś tam wisi.. może trzeba poprawić wynik, coś zbić. Jak to lipo to musisz ciąć do końca, jak to drugie to trzeba działać.
@chuckmls: po co mu sila jak mu zalezy na sylwetce ? ( ͡°͜ʖ͡°) no i imo dobrze robi ze takie smieszne ciezary, na koksie latwo o kontuzje, #!$%@? #!$%@? wie ile i by se zerwal cos ( ͡°͜ʖ͡°)
@Blizz4rd: nogi robie od niedawna. Przysiady od 60 do 90kg w seriach po 10 powtórzen. Pomki na poręczach robie jako ostatnie ćwiczenie na trica wiec bez obciążenia. wyciskanie zolnierskie - nie wiem co to
@SpalamTo @chuckmls:: mało jak na mc, ale lepiej mało jak nie jesteś pewien techniki niż przesadzić.
pomyśl nad ustawieniem priorytetu na mc jako pierwsze ćwiczenie/drugie po przysiadach. o ile robisz np trening fbw-full body workout- trening całego ciała:)
@SpalamTo: zacznij ohp, zaufaj, tak ci rozsadzi po tym barki ze ja #!$%@?, sam zaluje ze nie zaczelem tego cwiczyc od poczatku przygody z silka, bo bym pewnie mial teraz 2x takie barki jak mam
@SpalamTo: zacznij wzglednie malutko, np sama sztanga i dokladaj co trening 1-2kg, pamietaj zeby odlozyc to na gore klatki i dopiero w gore, bedzie w #!$%@? ciezko, ale efekty rekompensują to ( ͡°͜ʖ͡°)
@SpalamTo: no pomyśl se że jak coś to kumpla z podłogi zezgonowanego nie podniesiesz z takim wynikiem :) Najtrudniejsze ćwiczenia rób pierwsze. Btw nolvadex jest #!$%@? na zbijanie estrogeniu. Aromasin/arimidex. Ale najważniejsze, zrobić sobie badania co jakiś czas, a nie czy swędzi czy nie swędzi. Na takie gdybanie to sobie może pozwolić człowiek który bije x lat i zna swój organizm.
@Blizz4rd: dla mnie priorytetem obecnie jest obnizyc %bf i nie stracić przy tym dużo mięśnia. przy treningu przykładam duża wagę do techniki stąd wyniki siłowe mogę nie być imponujace. Zresztą siła u mnie na końcu jeśli chodzi o priorytety. OBNIŻYĆ BF! potem możemy gadać o sile :)
@SpalamTo: jestes na koksie, nie stracisz, natural przy 2g/kg bialka i treningu silowym nie traci miesnia nawet na 1200kcal, a co dopiero ty na soku ( ͡°͜ʖ͡°)
@chuckmls: ale te 90kg robie 8 razy wiec nie przesadzaj :) jakbym zaczynał od martwego to ze 120 by poszło. zapodaj na priv gdzie dostane arimidex/letro jakie hormony badać ? muszę zrobić badanie w tym miesiacu
@SpalamTo u naturala trening siłowy + 2g białka/kg masy ciała jest odpowiednim bodźcem by mimo deficytu utrzymać mięśnie. nie wiem jak u Ciebie, bo środki środkom nie równe, a tutaj mam zerową wiedzę, ciekawe co reszta Ci doradzi.
od siebie dodam, że ćwiczenia wielostawowe jak przysiad, martwy ciąg, wl, wyciskanie żołnierskie będąc priorytetem mogą Ci dać świetne efekty siłowe i wizualne z odpowiednim bodźcem w postaci ilości serii i powtórzeń. Ja celuję
@Blizz4rd: @Ch-jogromPL: Chłopaki bez przesady z #!$%@? przyczepów, mówimy tu o mc ze 150kg, 120 na klatę i 150 w siadzie, żeby to jako tako wyglądało. Przy takim ciężarze nic nie #!$%@?. Inna sprawa jakby ktoś już doszedł do 250 siad/martwy i 160 na klatę, wszedł na grubą bombę z nandrolonami, anapolonami i poniosła go fantazja dorzucając po 50 tych na partię w 3 tygodnie XD
@chuckmls: Panowie ja ćwiczę od niecałego roku po 3 latach przerwy na siłowni. do 120 na klate i 150 w Mc się dojdzie za jakiś roczek. Nie pchajmy się z motyką na ksiezyc. W tym momencie ważę 82kg i chce zejsc do ok 78 kg. Jak utrzymam 100 na klate przy takiej wadze to chyba i tak będzie niezle
@SpalamTo: no co ty @Polska5Ever w 10miechow na czysto zrobil ze swiezaka 210kg w mc i ponad 130kg w klate, niech ci ulozy plan bo pewnie #!$%@? cwiczysz ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ch-jogromPL: a Ty dalej o to ból dupisz, ja też na czysto miałem podobne wyniki w podobnym czasie, nie wiedziałem nawet wtedy co to sterydy po za tym że są be. Lepiej ogarnij trening bo Ci psych siada (✌゚∀゚)☞. @SpalamTo: Chłopie, jesteś na bombie i ty chcesz 20 kg do klaty w rok dorzucić? Weź się zastanów nad tym co Ty na tej
@chuckmls: a napisales wolny, którego chyba nie ma sensu na bombie robic pozatym on bije 250mg/tydz to się nie ma co burzyc o jego wyniki siłowe, bo jak tescia ma 2x ponad norme to będzie dobrze i w takiej dawce efekt anty kataboliczny tylko
Zachodnie publikacje piszą, że rosyjski pocisk hipersoniczny zniszczył centrum dowodzenia NATO w Kijowie. W wyniku ataku było wiele ofiar, w tym dziesiątki wysokich rangą oficerów NATO. Info pochodzi z trochę niepewnego źródła, czy ktoś to może potwierdzić i zweryfikować. #ukraina #wojna #rosja
Aktualnie 12 kg mniej. Kto zainteresowany to zdjęcie w komentarzu.
Idzie w dobra stronę?
#mikrokoksy
#silownia
#odchudzanie.
do tego bardzo ujemny bilans kaloryczny.
12 kg ubyło i 13cm w pasie.
obwód łapy bez zmian 42,5-43cm
lapa 42,5-43cm
klatka 115-116
brzuch spadł ze 101 do 88.
cypio 250mg na tydzień .
coś jeszcze?
reszta bez większych zmian.
15?
mc, squat, ohp, moze dipsy?:)
Przedramiona niewytrzymuja ostatnich powtórzeń i ręce mi się otwierają.
Maxów raczej nie robie wiec nie wiem.
a reszta tych skrótów co oznacza?
miałem 3 lata przerwy od silowni i nie jestem na bierzaco:)
Ważne ze maleje
@SpalamTo: ojojojojojo
squat - przysiad
ohp - wyciskanie żołnierskie
dipsy - jeden z Muminków oraz znany jako pompki na poręczach ( ͡º ͜ʖ͡º)
nie mam porównania bo u mnie na siłce nikt nie robi martwego. co najwyżej z małym obciążeniem
jakbym zalozyl 120kg i od tego zaczął trening pleców to tez by poszło, ale martwy robie zazwyczaj jako trzecie lub czwarte ćwiczenie
Przysiady od 60 do 90kg w seriach po 10 powtórzen.
Pomki na poręczach robie jako ostatnie ćwiczenie na trica wiec bez obciążenia.
wyciskanie zolnierskie - nie wiem co to
pomyśl nad ustawieniem priorytetu na mc jako pierwsze ćwiczenie/drugie po przysiadach.
o ile robisz np trening fbw-full body workout- trening całego ciała:)
wyjątek to bic +tric i przedramienia na jednej sesji.
trening 5-6 razy w tygodniu
jutro robie barki wiec jak znalazł :)
przy treningu przykładam duża wagę do techniki stąd wyniki siłowe mogę nie być imponujace.
Zresztą siła u mnie na końcu jeśli chodzi o priorytety.
OBNIŻYĆ BF! potem możemy gadać o sile :)
jakbym zaczynał od martwego to ze 120 by poszło.
zapodaj na priv gdzie dostane arimidex/letro
jakie hormony badać ?
muszę zrobić badanie w tym miesiacu
nie wiem jak u Ciebie, bo środki środkom nie równe, a tutaj mam zerową wiedzę, ciekawe co reszta Ci doradzi.
od siebie dodam, że ćwiczenia wielostawowe jak przysiad, martwy ciąg, wl, wyciskanie żołnierskie będąc priorytetem mogą Ci dać świetne efekty siłowe i wizualne z odpowiednim bodźcem w postaci ilości serii i powtórzeń.
Ja celuję
- ALAT
- ASAT
Cholesterol całkowity
hdl
ldl
nerki
- teść wolny
- ostradiol
- LH
- FSH
- TSH
-t3
-T4
- kortyzol
- Prolaktyna
Panowie ja ćwiczę od niecałego roku po 3 latach przerwy na siłowni.
do 120 na klate i 150 w Mc się dojdzie za jakiś roczek.
Nie pchajmy się z motyką na ksiezyc.
W tym momencie ważę 82kg i chce zejsc do ok 78 kg. Jak utrzymam 100 na klate przy takiej wadze to chyba i tak będzie niezle
pozatym on bije 250mg/tydz to się nie ma co burzyc o jego wyniki siłowe, bo jak tescia ma 2x ponad norme to będzie dobrze i w takiej dawce efekt anty kataboliczny tylko