@Macuser: Nie cierpię tego modelu. Mało powiedzieć, że Thalia z benzynowym silnikiem z 2001r kosztuje 3,5, i to jak znajdzie się kupiec, a Civic również o pojemności 1.4 i z tego samego roku podchodzi pod 100 :p
@MaddoxX1911: tak na złom, poniewaz co z tego ze ok wymienimy silnik, jak potem dojdzie zawieszenie plus skrzynia plus elektronika, bo wszystko sie juz j----o. ostatnie poł roku nie mam pojecia jakim cudem jezdziła
@MaddoxX1911: @blackdog: 800 zł do tego wyciagnałem pompe wtryskowa i wtryski bo to akurat niecały rok temu robiłem wiec pojdzie na alledrogo, plus dodac koła bo miałem komplet dodatkowy to wyjdzie mi troche wiecej
@Macuser: Ja dostałem 3 lata temu 800zł za nissana primerę 2.0D ledwo jeżdzącego (padnięta uszelka pod głowicą, do wymiany oba przeguby - strzelały przy minimalnym skręcie kierownicą, do wymiany alternator i akumulator, nie działająca elektryka wnętrza-nic z wyposażenia nie działało oprócz podgrzewanej tylnej szyby, każdy element nadwozia ze skazą tj przerdzewiałe progi, a elementy typu drzwi, maska, błotniki jak nie zardzewiałe to wgniecione)
źródło: comment_gXT3Y4ykvofC8EN5s4Fu37fXp8KQlh9u.jpg
Pobierz@blackdog: 800 zł do tego wyciagnałem pompe wtryskowa i wtryski bo to akurat niecały rok temu robiłem wiec pojdzie na alledrogo, plus dodac koła bo miałem komplet dodatkowy to wyjdzie mi troche wiecej
Na przyszłosć wystawiaj auto na złom na