Nareszcie jest,cena wydaje się być kusząca..30 strzałowa Wiatrówka, full metal, strzela śrutem grzybowym a nie kuleczkami. Zasilana z naboju 88g , około 450 strzałów z jednej kapsułki.
@vicking broń palna to broń palna,eiatrowki,do tego wykonane podobnie do oryginałów pozwalają strzelać wszędzie,i do wszystkiego. Bron tylko na strzelnicy. Trening przy strzelaniu dynamicznym przy pistoletach na co2 z blow backiem bardzo podobny. Także nie zamiast a dodatkowo :)
@vicking: Dlaczego nie? Mam broń na co dzień. Na wiatrowce robię trening bezstrzalowy, dobywanie, pracę na spuście, poruszanie się z bronią. Taniej i nie trzeba strzelnicy.
@Kick_Ass: wg mnie to dodatkowy wydatek, który mógłbym przeznaczyć na ammo do treningu ;) @brick: taki trening możesz śmiało w domu przeprowadzić przy zachowaniu bezpieczeństwa. Ja tak robię.
@vicking: Możesz, ale ja mam układ, że broń zostaje w pracy i jedyne śpb jakie biorę do domu to pies. A ponieważ nie chce mi się montować sejfu itd. to wiatrówka jest wygodniejsza.
https://www.militaria.pl/sig_sauer/wiatrowka_sig_sauer_mpx_4,5_mm_-_czarna_air-mpx-177-88g-30-blk_p71598.xml?cat=111
Nareszcie jest,cena wydaje się być kusząca..30 strzałowa Wiatrówka, full metal, strzela śrutem grzybowym a nie kuleczkami. Zasilana z naboju 88g , około 450 strzałów z jednej kapsułki.
@vicking cena wyższa niż powinna być ale niższa niż się spodziewałem. Ogólnie na plus,wiem co będę kupował zaniedligo :)
Jak to uzasadnić, że potrzebna mi kolejna wiatrówka..
@brick: taki trening możesz śmiało w domu przeprowadzić przy zachowaniu bezpieczeństwa.
Ja tak robię.