zawsze myślałem, że to takie internetowe #heheszki aż do momentu kiedy dla swojego #rozowypasek robiłem formatowanie nowego HDD w laptopie bo miała uszkodzony stary dysk
-kim jest ta Patrycja? -co? -WIDZIAŁAM DWA FOLDERY Z IMIENIEM PATRYCJA, MÓW KIM JEST I CO JEST W FOLDERACH!
@Dutch: Jestem pazerny i niewierny @Jubei: oj pamiętam choć bardziej tylko A:\ :) @wielki_mag: @noprosze: @wzr1one: Tak, zgadza się Panowie :) Gwoli ścisłości: z polskiego zawsze byłem całkiem mocny - ortografia itp. To jeden z nielicznych błędów które popełniam do tej pory. Podlasie jak widać we mnie silne :) Postaram się to kiedyś kompletnie wyeliminować. Pozdrawiam serdecznie :)
-kim jest ta Patrycja?
-co?
-WIDZIAŁAM DWA FOLDERY Z IMIENIEM PATRYCJA, MÓW KIM JEST I CO JEST W FOLDERACH!
Patrycja C:\ i Patrycja D:
#rozowepaski
Nie wystarczył Ci jeden pierożek na boku, musiałeś sobie więcej kombinować? I co się stało z Patrycjami A i B?
@Dutch: Były już za stare, trzeba było zmienić na młodsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@TurboBlejzer: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Weź to jeszcze raz przeczytaj i powiedz czy Ci pasuje ;D
@Jubei: oj pamiętam choć bardziej tylko A:\ :)
@wielki_mag: @noprosze: @wzr1one: Tak, zgadza się Panowie :) Gwoli ścisłości: z polskiego zawsze byłem całkiem mocny - ortografia itp. To jeden z nielicznych błędów które popełniam do tej pory. Podlasie jak widać we mnie silne :) Postaram się to kiedyś kompletnie wyeliminować. Pozdrawiam serdecznie :)
@TurboBlejzer: skoro tak się u Ciebie mówi, to dlaczego chcesz z tego rezygnować? Bo internetowi poloniści mają bekę? ;)