Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +299
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Zazdro +404

I wiecie co?... Byłem autentycznie szczęśliwym gówniakiem. Nie miałem FB, ani Insta, ani tego gówna co nagrywa a potem kasuje filmiki i gimbusy się z tego potem śmieją, ani nawet neta 512kbps nie miałem.... Miałem za to THPS2, Q3:Arena, HOMM3, i tylko czekałem, aż brat wyjdzie z domu, żeby móc znowu zasiąść do potężnej maszyny, którą był Pentium 133 i 13" CRT...
Pesel taki, że zaraz się pojawi "trójka" z przodu, a nawet dziś, jak pomyślę, o tylu godzinach, które spędziłem na tych hitach, to banan się pojawia.
A Wy Mirki, co najfajniej wspominacie z waszych "lat młodości" ?
źródło: comment_6sGoECqEPkrdLEkqPYMqTkIKPUslwPXT.jpg
Pobierz@j_bateman: Pewnie nie wyobrażałeś sobie też, że za 20 parę lat będziesz gadał jak własna babcia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pamietam czasy kafejek (na urodziny nocke level ~14 spędziłem, brate pracował też w jednej i za free miałem) teraz ja mam 27lvl i po prostu napeirdalam rocket league i csgo zamiast mówić jakie to boulder dash albo giana sister było zajebiste. i chwała bogu że mamy szybki
@M4ks: serio?...
@KwadratowyPomidor: Chodzi mi o sentyment. O ogół, że kiedyś człowiek do tego inaczej podchodził.
@j_bateman: PSX ( ͡° ͜ʖ ͡°)
quake 1 i 2 to dopiero było coś