Aktywne Wpisy

kwasnydeszcz +54
musiałam zrobić mnóstwo badań do wizyty z medycyny pracy na studia (ekg, okulista, lipidogram, bilirubina, próby wątrobowe) no i wydrukowałam te wyniki razem z morfologia, bo mi zlecił lekarz przy okazji. no i baba tak patrzy i pyta:
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
rocky93 +541

I w czym problem? Nie mogl trafic, pojechal na okolo jak #!$%@? - zglaszasz do supportu, dostaniesz zwrot kasy + przeprosiny z automatu, a gosc ostrzezenie.
Wlasnie tym sie rozni Uber od taxi, ze przy takich akcjach praktycznie zawsze dostaniesz zwrot kasy, a nie "to prosze zglosic skarge na ktora i tak nie odpowiemy, jesli w ogole masz paragon XDDDD" jak w taksowkach.
@FredzIo: Panie, ale jak ktoś #!$%@? kilkadziesiąt osób na allegro to też tylko pare postanawia dochodzić swoich praw. Mnie raz gościu zrobił jedno kółko na centralnym więcej, przepłaciłem ze dwa złote, dostałem zwrot. Drugi raz wyraźnie poprosiłem kierowcę o dowiezienie pod światła, a ten sie uparł dowieźć pod same drzwi hotelu żeby nabic sobie jeszcze zeta. W obydwu przypadkach, mimo że kwoty były praktycznie groszowe,
Komentarz usunięty przez autora
Czekaj, czyli jeszcze lepiej - koles pracujacy w tej samej firmie co Ty (bo tez jezdzisz/jezdziles dla Ubera) zrobil w przyslowiego ch@$* Ciebie i Twoja dziewczyne i zamiast to zglosic, znajac procedury od srodka jako kierowca, wiedzac ze zajmuje to 2 minuty i dostaniesz zwrot $, przybiegles wyplakac sie na mirko?
"Totalnie beka" jak napisales, ale chyba niestety nie z nas.
@FredzIo: tym postem nie pokazałeś prawdy o uberze tylko debilizm jakiegoś kierowcy, pokaż co na to support jak taki mądry jesteś :)
@Defrag-tlp: tak jak pisałem do @feuer: koleś ściemnia :)
Komentarz usunięty przez moderatora
uber nie pozwoli na nagminne oszukiwanie
taxi ma to w dupie
@JaDamian: adres jakich dziesiatki na kazdej ulicy... Przeciez nie jest jakims celebryta...
@Brant
coraz