Wpis z mikrobloga

@FredzIo:
I w czym problem? Nie mogl trafic, pojechal na okolo jak #!$%@? - zglaszasz do supportu, dostaniesz zwrot kasy + przeprosiny z automatu, a gosc ostrzezenie.

Wlasnie tym sie rozni Uber od taxi, ze przy takich akcjach praktycznie zawsze dostaniesz zwrot kasy, a nie "to prosze zglosic skarge na ktora i tak nie odpowiemy, jesli w ogole masz paragon XDDDD" jak w taksowkach.
@feuer: @Defrag-tlp: xd ale mam beke z takich ludzi jak Wy ktorzy powtarzaja ten PRowy belkot ubera. Jeżdżę jako kierowca od roku i dokladnie wiem jak to wyglada. Kierowcy #!$%@? na okolo regularnie, a prawie nikt tego nie zglasza, bo jest leniwy albo nieswiadomy. To samo z tymi ostrzezeniami. Nie ma zadnych ostrzeżeń i nikt nie jrst wyrzucany, tylko czasem sa rekalkulacje kursow po zgloszeniu =).
a prawie nikt tego nie zglasza

@FredzIo: Panie, ale jak ktoś #!$%@? kilkadziesiąt osób na allegro to też tylko pare postanawia dochodzić swoich praw. Mnie raz gościu zrobił jedno kółko na centralnym więcej, przepłaciłem ze dwa złote, dostałem zwrot. Drugi raz wyraźnie poprosiłem kierowcę o dowiezienie pod światła, a ten sie uparł dowieźć pod same drzwi hotelu żeby nabic sobie jeszcze zeta. W obydwu przypadkach, mimo że kwoty były praktycznie groszowe,
@FredzIo: zgloszenie zlego przejazdu to sa dwa klikniecia w aplikacji. Dajesz kierowcy niski rating. Wszystko jest zapisane przez GPS u nich i u ciebie. Nie ma zadnych niedomowien, reklamacja uznana, jak kierowce zglosi pare osob to on wylatuje z Ubera.

Sprobuj teraz zglosic do centrali taksowkarza, ktory cie przewiezie naokolo.

Zakladajac, ze masz racje i np jadac "krotsza" trasa jechaloby sie wolniej i kasa wyszlaby ta sama (w Uber placisz za
@gali20: nie #!$%@?. Po prostu zrezygnowalem , bo bylem niezadowolony z nich. Traktuja kieroecow zle i tyle. Nie chce nikogo zniechęcać tylko pokazac prawde o uberze, ktory jest tu wznoszony pod niebiosa, a taksowkarze mieszani z blotem. Prawda jak zwykle jest po srodku. Uber to nadal ciekawa opcja dla klienta, ale fatalna dla kogos kto chce pracowac i zarabiac.
@FredzIo:
Czekaj, czyli jeszcze lepiej - koles pracujacy w tej samej firmie co Ty (bo tez jezdzisz/jezdziles dla Ubera) zrobil w przyslowiego ch@$* Ciebie i Twoja dziewczyne i zamiast to zglosic, znajac procedury od srodka jako kierowca, wiedzac ze zajmuje to 2 minuty i dostaniesz zwrot $, przybiegles wyplakac sie na mirko?

"Totalnie beka" jak napisales, ale chyba niestety nie z nas.
@Defrag-tlp: zglosilem od razu. Nie pracuje w firmie Uber i nigdy nie pracowalem tak jak zaden jezdzacy kierowca. Napisalem o tym na mirko bo wkurza mnie jak gloryfikowany na wykopie jest Uber i zeby pojawilo sie tu troche prawdy o tej firmie. Ale jak zwykle najwiekszy poklask zbieraja komentarze niezwiazane z tematem albo broniace kierowcy oszusta xD.
@gali20: no tak samo jak historie o oszustwach taksowkarzy rzutuja na wszystkich ludzi z tej branzy. Support pewnie zwroci kase. Troche prawdy pokazujacej ze kierowcy tu tak samo oszukuja. I kazdy z nas kierowcow o tym wie.