Aktywne Wpisy

Assiduus +24

olelek +155
#chwalesie #elektronikadiy
Ja chciał się pochwalić, że znalazłem błąd w datasheet układu MAX7419 i firma Analog Devices potwierdziła pomyłkę i poprawiła kartę katalogową. Przez 22 lata nikt się nie czepiał, a nagle 2 nowe rewizje dokumentu XD
Ja chciał się pochwalić, że znalazłem błąd w datasheet układu MAX7419 i firma Analog Devices potwierdziła pomyłkę i poprawiła kartę katalogową. Przez 22 lata nikt się nie czepiał, a nagle 2 nowe rewizje dokumentu XD

Żałosne - podpinanie niechęci danej osoby do polityki czy światopoglądu. Gruszka sobie zasłużył, wszyscy to dobrze wiedzą. Za zrelacjonowanie historii innemu mireczkowi #!$%@?ł sie do mnie na PW nawet - o taki z niego szwagier i dobra duszyczka.
Jak tzw "wykopowe lewactwo" miało beke z wyglądu korwina bo mu "bęben #!$%@?ło" na jednym zdjęciu to już śmianie się z wyglądu było OK, no ale jak "naszego" obrażajo to w imie wyższych wartości trzeba zebrać się w "circlejerking" plusujących kolegów i wyzydzić przeciwników "politycznych". Jesteście tak małostkowi i prymitywni, że niczym się nie różnicie od tych co piszą "beka z grubasa XDDDD", może macie więcej taktu ale pod tą piekną szatą jest ta sama stęchła zgnilizna dwulicowości.
Nawet mi się chciało popatrzeć na Twoje wpisy i pomiędzy wzdychaniem do chinskich bajek i pluciu jadem na "prawaków" też zdarza ci oceniać ludzi po wyglądzie:
http://www.wykop.pl/link/3189495/rusza-zbiorka-na-film-o-marianie-kowalskim/#comment-36905279
http://www.wykop.pl/wpis/17758061/#comment-62496611 (jakoś w innych wpisach lubisz paplać że tylko prawaki się ubioru czepiają xD)
http://www.wykop.pl/wpis/17705487/#comment-62322369
I czy to źle? Według ciebie tak, ja uważam to za naturalne bo o ile nie ocenia sie ksiązki po okładce to często pierwsze wrażenie jest najważniejsze - a grucha zrobił je słabe.
#neuropa #4konserwy #patologiazmiasta
@Python: Skąd wiesz, że kolega @Luka_Wars popierał śmianie się z Korwina? Może tak samo to potępia.
Jak to było z naszą ostatnią dyskusją o terroryzmie? Napisałem, że większym zagrożeniem dla Polski od islamistów są ekstremizmy prawicowe i lewicowe. Rozumiem, że z pokorą przyznajesz się do chrzanienia głupot.
PS. Ok, jednak doczytałem twój wpis. Jest mi miło, że ktoś marnuje swój czas, aby
@Python: ale co ma wrażenie jakie grucha wywarł swoimi wpisami do jego wyglądu? nadal nikt mi tego nie potrafi wytłumaczyć w inny sposób niż "jest #!$%@? to sobie zasłużył"
dobra robota!
On zeskoczył wczoraj z mostu. Idź zrób to samo! Co to za wymówka?! "A w Ameryce murzynów biją" to najczęstsza, a jednocześnie najbardziej żałosna wymówka. Albo jakieś zachowanie potępiasz i wtedy tak nie robisz, albo usprawiedliwiasz i wtedy sobie tak robisz, ale nie masz prawa #!$%@?ć się do innych, że też tak robią. Piszesz
Zwracam uwagę na fakt, że pewne grupa mireczków z grupą zaczynająca się na "n" podchodzi do życia w stylu "kali bije dobrze, kalego biją źle". To że od tego piecze dolna cześć pleców już też mnie
Chlip chlip.
Weźcie wy #!$%@? w końcu dorośnijcie, ludzie. Co to #!$%@? ma być? Trzecia gimbazy? Jak ci grucha nie pasuje to mu to powiedz, a nie będzie się #!$%@? bronić "bo grucha też wyzywa, to mi wolno".
Święci, #!$%@? mać, pańscy. Elita internetów, i jeden i drugi. Wielka wojna politycznych zombie z trollem, gdzie już naprawdę nie wiadomo kto z tego towarzystwa jest
Nawet nie zadałeś sobie trudu przeczytania co napisałem. Smieszne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To w takim razie co to ma znaczyć?
@Python:
@6c6f67696e: to
1. czy nazywanie gruchy grubasem nie jest ocenianiem po wyglądzie ?
2. czy "zdarza ci oceniać ludzi po wyglądzie. I czy to źle? Według ciebie tak, ja uważam to za naturalne " znaczy, że można oceniać po wyglądzie?
I teraz wychodzi jaśnie oświecona progresywna lewica i wyśmiewa ludzi którzy smieją sie z gruszki
@Python: Biorąc pod uwagę, że wpis Luka_Wars zaczynał się od tego, że chodzi mu o wyśmiewanie się z wyglądu to chyba do złej osoby masz pretensje. Albo wydaje ci się, że wiesz lepiej od niego co tak naprawdę myślał.
Część "żartów"