Wpis z mikrobloga

@nama: a nie dziwi Cię to, że ktoś specjalnie bez żadnego poinformowania daje Ci inny towar niż powinien ? Do tego wszystko owiane jest kłamstwem oraz bezczelnie komentuje moje przyszłe zdziwienie jako płacz xD ? Dajesz się zawsze tak dymać, że dla Ciebie to normalne ? Chętnie Cię bliżej poznam w takim razie..
@ossj: Napisałam gdzieś, że jest to ok? Nie. Nie powinni Cię stawiać przed faktem dokonanym, owszem (ani ta wiadomość nie powinna do Ciebie dotrzeć XD chociaż ja bym się uśmiała)

A to, że szkoda mi swoich nerwów i czasu gdy ktoś daje mi za taką samą cenę to samo, ba, coś lepszego - to inna kwestia. Jak to jest dla Ciebie "bycie dymanym", to jesteś bardzo wrażliwym chłopcem.
@nama: Kręcenie na mnie interesów bez mojej zgody, to #!$%@? mojej osoby nawet jeśli nie ma dla mnie większej różnicy. Tak się nie robi i tyle.
@Cojestpiec: @trampek: @bemo: #!$%@? #!$%@?łem... #!$%@?łem jak #!$%@? xd zadzwoniłem i powiedziałem jak sprawa wygląda, typ po chwili oddzwonił z informacjami.. podobno hacker czy coś i większość zamówień ma takie komentarze xD No na bank. Mogłem zadzwonić jak paczka byłaby już u mnie to by sie nie wykręcili :/
@DostalPierreDolca: NIe :P
@nama: nie mam po prostu mizoginia u mnie motzno xd nara