Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
Napalone_Okno +12
Ehh chłop próbował namowic mamę abym z nią spał ale lipa. Zostawiłem drzwi otwarte na Maxa do sypialni rodziców i do mojego pokoju. #przegryw #nerwicalekowa
Jak niektórzy już być może wiedzą, jest ona związana z #motoryzacja
Piszę o wizerunku i tożsamości marki #mercedes a w zasadzie #mercedesbenz
W ostatnim rozdziale, chcę, głównie poprzez nadanie cech ludzkich, zbadać obecny wizerunek Mercedesa i zweryfikować, czy jest on zgodny z tożsamością (kreowanym wizerunkiem) marki, którą stara się wykreować Mercedes.
Badanie powinno teoretycznie być przeprowadzane w formie wywiadu bezpośredniego, więc jeśli ktoś chce mi pomóc, musi poświęcić na poniższą #ankieta chwilę czasu, tak z kilka minut, by zastanowić się szczególnie nad pierwszym opisowym pytaniem. Odpowiedzi na zasadzie "byle by były" nie będą dla mnie zbyt istotne, więc uczciwie proszę - jeśli ktoś chce wypełnić, niech zrobi to na poważnie i poświęci chwilkę by zebrać myśli.
Liczę na odpowiedzi również od osób, które poruszają się Mercedesami na co dzień. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
link do formularza: http://goo.gl/forms/odqPj2MYKqDIRJI22
#studbaza #samochody wołam również @Merolka bo jeździsz Mercedesem i może Cię to zainteresuje (tak, liczę na twoją odpowiedź)
co xD. @benzdriver może Ty znasz odpowiedź na to pytanie xD?
Aha i nie pytam o Mercedes Jellinek ktora była kobieta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@macq2309:
@macq2309: done, aczkolwiek nieco chaotyczne odpowiedzi. Wybacz, zbyt duży syf na uczelni. Sesja is coming