Wpis z mikrobloga

Mireczki, moja praca licencjacka jest na ostatniej prostej, którą to prostą, jest projekt badawczy.
Jak niektórzy już być może wiedzą, jest ona związana z #motoryzacja
Piszę o wizerunku i tożsamości marki #mercedes a w zasadzie #mercedesbenz

W ostatnim rozdziale, chcę, głównie poprzez nadanie cech ludzkich, zbadać obecny wizerunek Mercedesa i zweryfikować, czy jest on zgodny z tożsamością (kreowanym wizerunkiem) marki, którą stara się wykreować Mercedes.

Badanie powinno teoretycznie być przeprowadzane w formie wywiadu bezpośredniego, więc jeśli ktoś chce mi pomóc, musi poświęcić na poniższą #ankieta chwilę czasu, tak z kilka minut, by zastanowić się szczególnie nad pierwszym opisowym pytaniem. Odpowiedzi na zasadzie "byle by były" nie będą dla mnie zbyt istotne, więc uczciwie proszę - jeśli ktoś chce wypełnić, niech zrobi to na poważnie i poświęci chwilkę by zebrać myśli.

Liczę na odpowiedzi również od osób, które poruszają się Mercedesami na co dzień. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

link do formularza: http://goo.gl/forms/odqPj2MYKqDIRJI22

#studbaza #samochody wołam również @Merolka bo jeździsz Mercedesem i może Cię to zainteresuje (tak, liczę na twoją odpowiedź)
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@nicky_santoro: metodologia czesto używana do badania wizerunku marki w małych, zróżnicowanych grupach. Brak czasu lub checi to nie powod zeby nazywać je durnymi, ale dzięki za opinie
  • Odpowiedz