Aktywne Wpisy

faen0 +32
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Wybaczcie za spam, to już ostatni raz, obiecuje :P
Wczoraj w nocy miałem problem z wyświetleniem danych z jsona, udało się to rozwiązać. Dzisiaj mam kolejny problem, kurcze. Chcę móc operować na danych z pobranego jsona poza funkcją:
.then(function (res) {
vm.basics1Data = res.data;
});
Teraz są tylko widoczne wewnątrz tej funkcji. Próbowałem z return vm.basics1Data = res.data; ale to też nie zadziałało. W jsonie będzie tablica i chciałbym to przypisać do jakiejś zmiennej, żeby móc wyświetlić np 1 element. Coś na wzór:
vm.array = []; //tablica z danymi pobranymi z jsona np. ["a", "b", "c"]
vm.firstarrayelem = vm.array[0]; // "a"
I później w widoku {{x.firstarrayelem}}
Siedzę nad tym już którąś godzinę, próbowałem to rozwiązać ze stackiem, google ale coś nie mogę, próbowałem nawet z ngResource, ale też nie działa.
E: http://pastebin.com/95Fba7zq
.then(function (res)
{{ wc.basics1Data }}function test() {
vm.test = vm.basics1Data[0];
}
.then(test);function test(res){vm.basics1Data = res.data;vm.testDziękuję bardzo za pomoc. Z tym vm przy jsonie to wiem. Próbowałem różnych rzeczy i tak jakoś zostało. Niemniej dziękuję za zwrócenie uwagi. :)