Aktywne Wpisy
sawardega +91
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
#facepalm #chemia #farmacja #nauka #humor #humorobrazkowy
No domyślam się...
Komentarz usunięty przez autora
@rrdzony: Swoimi urojeniami to się podziel z psychologiem, a nie tutaj.
@rrdzony: "W dniu 23 września 2014 roku włoski sąd w Mediolanie przyznał odszkodowania dla chłopca któremu szczepienia wywołały autyzm"
http://bi.gazeta.pl/im/1/20068/m20068741,CHEM-ROZ.pdf
Zaprawdę powiadam Wam, za 100 lat na chemioterapię będą patrzeć jak my teraz na upuszczanie krwi.
A co niby się teraz nie stosuje upuszczania krwi?
@djmatthaeus: ten, od którego wzięło się określenie "choroba noblistów" ;) w nauce obowiązują pewne zasady tworzenia hipotez i ich weryfikacji. Ten noblista nie chciał się do nich stosować i odpływał coraz bardziej, zawitał nawet na wody homeopatii (pamięć wody). Oczywiście nikt nie chciał publikować jego "tez" i "badań", więc założył własne czasopismo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
skad wiec ktokolwiek ma wiedziec czy wit c leczy raka skoro sie jej nie stosuje (jakies nieprzyswajane formy to ciota i #!$%@?)?
http://www.wykop.pl/link/3170599/gowin-polska-nauka-musi-byc-bardzo-gleboko-przebudowana/