Wpis z mikrobloga

#coop #gry #steam

Poleci ktoś jakąś dobrą grę do coopa na jednym pc (klawiatura + pad)? Gram ze współlokatorem, graliśmy już w castle crashers i bardzo się nam ten typ gier spodobał, jak macie podobne, choć niekoniecznie, po prostu dobre gry, w które warto zagrać w coopie to napiszcie, będę wdzięczny :)
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CaptainCrazy: Lego Indiana Jones (jest kilka części) - wbrew pozorom gra się w dwójkę zajebiście :). Albo jakieś stare salonówki odpalone na emulatorze (np. Mame32). A jak się Wam totalnie nudzi to Sumotori Dreams, aczkolwiek granie w to grozi uduszeniem się ze śmiechu ;).
  • Odpowiedz
  • 0
@CaptainCrazy:Podam Ci tytuły w które grałem i maja coop (są tu różne gatunki)Portal 2, Toy Soldiers Complete, Nuclear Throne, Hero siege (promocja jest i kosztuje 0.56 euro) Hammerwatch, Left 4Dead 2, Magicka, Serious Sam Revolution (połączenie klasycznego pierwszego i drugiego starcia), Trine wszystkie części, Dungeon Defenders, How to Survive, Nidhogg, Cortex Command, Kayne and Lynch Dead Men i to koniec mojej listy. Mam nadzieję że pomogłem :D
  • Odpowiedz
@Kris26: @BakaPL: Ale chodziło chyba o local co-op, a nie po sieci. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CaptainCrazy: Od siebie mogę polecić Brofoce (lub Expendabros, które jest darmową wersją), Towerfall Ascension (jest teraz w humble bundle), seria Trine, Crawl (tutaj trudno to nazwać co-opem, bo to asymetryczna rywalizacja pomiędzy graczami). RIsk of Rain też chyba miał lokalną kooperację, ale nie jestem w 100%
  • Odpowiedz
@CaptainCrazy: problem mojej mlodosci jak byl 1 komputer w domu, oprocz wspomniany to polecam Deathspank i stary dobry Fighting force i ewentualnie Hunted: The Demon's Forge. Koniecznie pograjcie w Lego - super humor ( ͡° ͜ʖ ͡°)

przejrzyj sobie te stronke: COOPTIMUS
  • Odpowiedz