Wpis z mikrobloga

Panowie i Panie.
Nieprawdopodobna gratka dla fanów motoryzacji.
Chcecie sobie dorobić pracą w formie stażu po 8h dziennie od poniedziałku do piątku, nie mając doświadczenia zawodowego?
400-450 złotych za pełen etat! Nie euro, polskich złotych! Patriotycznie.
Po miesiącu będziecie mieli możliwość zatrudnienia na (oryginalny cytat) "normalnych warunkach". Aczkolwiek niekoniecznie!
Plusy są następujące:
- będziecie mieli do portfolio
- wolne weekendy
- zapoznacie się z wspaniałym środowiskiem polskich busiarzy

Takie okazje nie pojawiają się często. Spieszcie się!

#pracbaza #praca #januszebiznesu #jaworzno #slask #c-----------t #wolnyrynek
El_Duderino - Panowie i Panie.
Nieprawdopodobna gratka dla fanów motoryzacji.
Chcec...

źródło: comment_FiLBs2qlCb1DmyREQofbWgkZLAyQDLtQ.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prokurator1990: W najlepszym wypadku jest to 2,8 zł/h. Tj. 160h za 450 złotych. W najgorszym, tj. 22 dni po 8h za 400 złotych - 2,2 zł/h. Popracujesz dwie godziny i zarobisz na litr pepsi. I drożdżówkę z rodzynkami!

( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@vasil: @CzarnaMagia: @arkagham: @Prokurator1990:
Powiedzcie mi tylko, czy to tylko mój mikrokosmos, czy wam też się wydaje taka oferta uwłaczająca dla potencjalnego pracownika? Bo ja to bym się wstydził coś takiego wystawić.
@vasil:
Czyli k---s szuka po każdym miesiącu nowych frajerów. Ciekawe, czy proponuje im rejestrację w PUP-ach i pobiera kasę za nich. Może jeszcze nie wpadł na ten "genialny" pomysł.
  • Odpowiedz
@El_Duderino: nie.. raczej facet wierzy, ze ludzie na Śląsku nie mają juz godnosci, bo od pewnych mirków wiem, ze nawet zawody IT traktowane są nie godnie, ale to też wina frajerów co przyjmują prace, bo ... nie ma innej... a zarazem godzą się na łamanie praw.. .bo takie pracodawca łamie częso po prostu sam w sobie żadnej etyki nie ma.
A po tym, jak widac to jakis agencyjny szczur, co
  • Odpowiedz
@El_Duderino: @vasil:

Praca na magazynie (pakowanie towaru) od poniedziałku do piątku, w godzinach 8-16. Praca w formie stażu za kwotę 400zł netto/miesiąc. Po miesiącu pracy możliwość zatrudnienia na normalnych warunkach (niekoniecznie!).

Wspaniałe xD Doświadczenie na magazynie gdzie przyjmują każdego kto ma ręce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iEarth: Ja akurat nie mam ciężko znaleźć coś dobrego, ale też mnie to nieco irytuje. :P Generalnie 2,2-2,8 zł/h to skandal. Serio, jest źle, ale można iść rozdawać ulotki za 6,6 za godzinę. Niby cięższa praca, ale trzy razy szybciej sobie "dorobisz".
  • Odpowiedz