Aktywne Wpisy
heksengerg +105
cyconiusz +78
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Co tu sie odjebowywuje?? o.O
#partiarazem #4konserwy #neuropa #rakcontent #islam #uk #emigracja #londyn
@L3gion: Mało informacji zmanipulowanych wykopały prawicowe trolle?
Inna kwestia to kulturowość. Jesteśmy Europejczykami, nikt z nas nie musi narzucać tam praw szariatu, noszenia burek. Kultur się nie miesza, to nigdy nie zagra, i niech to dotrze do lewackich zakutych łbów.
Od dziesiątek lat miliony dolarów sa pompowane na
@botul: Brytyjczycy używają w stosunku do Polaków tych samych argumentów co Polacy w stosunku do imigrantów z Bliskiego Wschodu. O co masz więc ból tyłka?
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak, tak i wiadomo jak ta wielokulturowość wyglądała. Wieczne kłótnie, zawiść i teksty w stylu "Wasze ulice, nasze kamienice".
@botul: Przykłady? Przecież Farage mocno jechał imigrantów z Polski, a niezłomne pelikany z prawicy to jeszcze na główną wrzucały :D Myślałeś, że przeciw komu sprzeciwiają się brytyjscy konserwatyści? Im hindusi nie przeszkadzają, bo pochodzą z brytyjskich kolonii. Chodzi o polską stonkę, której co jakiś czas poszukuje SY.
Nawet Gimbusy wiedzą, że Farage to taki brytyjski Korwin...
Poza tym tu jest clue całej sprawy - kolonializm. Tak często wspominana wielokulturowość zachodu wynika
Jadą tutaj, bo ktoś obiecał im wysoki socjal, a u siebie nie potrafili poradzić sobie z grupą radykałów.
Wystarczy mi polskiej patologii, więcej nie potrzebuję. Świata nie zbawimy w ten sposób.
I skoro Ci
@Luka_Wars: wyjdź ze skłotu i zmień kolegów, bo cię w c---a robią