Aktywne Wpisy
Jestem_Tutaj +6
Uwaga REBUS bd trudne!
Leosiaa +1
Czy chcąc wyciszyć mieszkanie (już wyremontowane), #!$%@? każdej ściany wełną mineralną i zrobienie sufitu podwieszanego pozwoli mi spać spokojnie bez słuchania stukania kopyt sąsiada nad głową? Blok z pustaków i wszystko się niesie każdą możliwą drogą, dlatego podejrzewam, że sam sufit nie wystarczy. Dosłownie jak jest w domu to napieprza nogami co 5 sekund w podłogę, jakby kroki nabijał na apce:)) Pierwsze co wejdę do domu to słyszę stukanie aż do 1
Wołam #niebieskiepaski i te ciekawe #rozowepaski też.
Zapraszam do wymiany opinii i spostrzeżeń ;-)
Pierścionek zaręczynowy. Za ile? Programiści 15k są lepszego sortu - nie biorą udziału ;-)
@leelou88: nie no, oczywiście :) na tym polega dyskusja :)
Ja tez tak bym chciała :) później taki pierścionek ma piekna historie :)
@agaja: Najlepiej. Nawet możesz im pokazać na zdjęciu jaki wzór Ci się podoba, to zrobią identyczny. Ja miałem na zamówienie z białego złota z topazem i byłem bardzo zadowolony. W sieciówce takich nie kupisz.
A ostatnio znajomy zamawial i pan złotnik pomógł mu połączyć dwa wzory.
Wiec zdecydowanue tak lepiej :)
tl;dr - Pelikany wydają jedną/dwie/trzy wypłaty na pierścionek, bo marketing z amerykańskiego korpo diamentowego wymyślił taką "tradycję".
@kdomanski: tak, totalnie. Przecież da się imprezę #!$%@? pierścionkiem próby 333 z cytrynem za 249,99, to na #!$%@? przepłacać, co nie? xD
Kurcze slowo pelikan jest tak czesto uzywane przez stuleje z wykopu ze nawet mi ich nie zal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@leelou88: Serio? XD To każda kobieta musi dostać w życiu kawałek przetworzonego węgla? Nie znałam tej zasady, mirko niezmiennie uczy i bawi.
@Blu3skY: Jeśli kobieta kocha mężczyznę, to nie potrzebuje żadnego pierścionka, a już z całą pewnością nie potrzebuje żadnych brylantów - swoją drogą nie wiem, kto byłby w stanie odróżnić
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@worldmaster: ale zauważ, że pierwsza opcja zakłada również, że kupisz swojej wybrance pierścień za złotówkę z gumą do żucia
@enzojabol: ja już mam to za sobą, chciałem poznać zdanie i
Komentarz usunięty przez autora