Aktywne Wpisy

lubaxd +20
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
sliti666 +82
#korposwiat #korpo #chwalesie
Dzisiaj w Korpo dostałem podwyżkę o 15% i przekroczyłem próg 10k zł i pomyśleć, że 6 lat temu jechałem na minimalnej...
Dzisiaj w Korpo dostałem podwyżkę o 15% i przekroczyłem próg 10k zł i pomyśleć, że 6 lat temu jechałem na minimalnej...

JAKIE TO JEST ZAJEBISTE.
Lekkie, z humorem, bez dodawania do wszystkiego sztucznego patosu.
#film #deadpool #marvel #oswiadczeniezdupy
źródło: comment_LW2hxtFs8UkWLQiZ9yf88RN5u0bucSEg.jpg
Pobierz@Migajaca_dioda: nie zapomnij dodać #gimbohumor mega sztuczny i tandetny kolejny komiks
Komentarz usunięty przez autora
@rzet: Ma rację. Niestety kasa musi się zgadzać. Komiksy są lepsze i ogólnie twórczość fanowska lepsza.
A do tego filmu lepiej by pasował Sandler, ten sam rodzaj humoru.
W komiksach D jest p--------m w filmie jest p--------m według poradnicza p--------w.
źródło: comment_tg2fe44DKZq0mA1Y852WlE316UTiMoUt.jpg
PobierzNie ogarniam ludzi, którzy oczekiwali tutaj kina dla koneserów i teraz bóldupią, że "uuuu, oooo gimbohumor"
Nie chodzi o kino dla koneserów ale same założenia DP. Komiksy DP były lekkie ironiczne wyśmiewające kulturowe badziewie. W filmie DP sam stał się kulturowym badziewiem.
Humor przestał być lekki spontaniczny naturalny, stał się wymuszonym jakby trzeba było statystyki wyrobić.
Co nie zmienia faktu, że jako filmowi DP niewiele brakuje, przynajmniej w mojej subiektywnej opinii.
dla nich tylko monty python i wyniosłe, powtarzam, WYNIOSŁE żarty, każdy musi mieć czwarte dno i być tak zakamuflowany żeby tylko prawdziwy koneser mógł zrozumieć i po 5 minutach zaśmiać się pod wąsem "hehe Andriej, zrozumiałem, to
artykuł dla narzekajacuch na "gimnohumor"
@rzet @Ninik