Jestem w #delegacja w #niemcy we #frankfurt, co tu się dzieje to jakaś skrajna #patologia, kolesie z workami po 10 albo więcej gram #m-------a na środku chodnika, totalna #zulernia i w ogóle sami #imigranci
@1tona: u mnie pod domem to samo. Prxy wejściu do metra siedzi stado małp(nie że rasizm czy coś, ale po prostu tak się zachowują) i co innego mogą robić? Przecież to widać ze dilerka. A najlepsze jest to, że któregoś razu w 2015 złapali kilku i po 2 dniach wrócili na to samo miejsce
@Szrlh: Mojego kolege policja zatrzymała z paleniem a miał ok 10 sztuk. Zabrami mu tylko wage... Ale słyszałem że innego zatrzymali z 3 sztukami białego to ponoć siedzi.
@emasele: Było ostatnio o tym w lokalnej gazecie. Policja ma niby coś z tym zrobić. Zobaczymy. Nie jest źle, kilka lat temu ruska mafia (chyba ruska) dźgała lubi pod pomnikiem €.
@esen: co tu się dzieje to jakaś masakra, nawet nasze Mielno w sezonie nie jest tak syfiaste... zauważyłem też dużą liczbę osób upośledzonych ruchowo i to nawet stosunkowo młodych! takich 20-40 lat, k---a oni na #polio chorują w XXI w. ?!
http://www.fnp.de/lokales/frankfurt/Nach-Razzia-Der-Drogen-Alltag-ist-wieder-da;art675,1786245