Aktywne Wpisy
salanderek +505
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +305
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
W liceum miałem ziomka, który bardzo bał się być pytanym przy tablicy, ale chyba jeszcze bardziej bał się uczyć. Mati (tak go nazwijmy na potrzeby opowieści) nie był jednak w ciemię bity i jedynek zbierać nie chciał, więc często musiał sobie radzić inaczej.
Kiedyś siedzimy sobie na angliku, nauczycielka przegląda listę w celu znalezienia ofiary, a co robi Mati? Kuli się pod ławką.
- Co jest #!$%@?? - myślę sobie - Myśli, że go nie zauważy, czy ki #!$%@??
Mati szybko wyrywa mnie z zamyślenia i odpowiada na moje pytanie. Niewerbalnie. Z całej siły #!$%@? sobie własną pięścią we własny nos. Po chwili z nosa kapie mu krew, a on uśmiecha się do mnie i prosi nauczycielkę o możliwość udania się do pielęgniarki. Taki był szczwany lisek z niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze w tej historii jest to, że Mati swoją sztuczkę powtarzał wiele razy i za każdym razem udawało mu się, aż do czasu, gdy jedna z nauczycielek powiedziała mu, że powinien się zbadać, bo takie krwotoki mogą być objawem anemii xD
Wiecie, co w tej sytuacji zrobił Mati?
Przed kolejną lekcją wbił sobie wszywkę w dziąsło i powiedział nauczycielce, że nie może odpowiadać, bo ma zamek założony na zębie.
Widzicie Mirki? To jest właśnie poświęcenie dla nauki.
#coolstory #pasta #humor #heheszki #suchar #matura #patologiazewsi #logikaniebieskichpaskow
Ostatnio jego mama mówiła mojej mamie, że ma zamiar ożenić się z cygańską księżniczką (Mati, a nie jego mama) xD
ale jak pije wodę z liścimi kaffiru to szacun, widać że kasa się zgadza
@mx2: zapomniałeś o "w" ( ͡° ͜ʖ ͡°)