Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Każdemu mojemu nowemu facetowi mowię, ze jest moim pierwszym, i ze nie uprawiałam jeszcze seksu. Póki co działa - obecny chłopak jest moim czwartym, ale jest przekonany, ze nie mam żadnego doświadczenia i byłam "nietknięta". Wiem, ze niebieskie to lubią; uważam, ze w ten sposób sprawiam, ze facet bardziej sie angażuje, a to cementuje związek z korzyścią dla obu stron. Polecam wszystkim różowym.
#wyznanie #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 33
Anon: > Cementowanie związku kłamstwem. Na to nie wpadłem.

@wilk132: bo nie jesteś kobietą, czyli egoistką. najważniejsze żeby facet nie ocenił jej źle, a że kłamie? że kreuje sie na kogoś kim nie jest? że jest pozerką, aktorką? NIEWAZNE. wazne ze chłop nieświadomy jak jest robiony w bambuko. dla kobiet tylko sie one liczą one same

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Magromo
Anon: @wilk132: wiesz że kobiety wyznają makiawelizm? po trupach do celu. byle tylko uzyskać to co chciały. słowo nic nie kosztuje. kłamstwo tym bardziej. moralności od kobiet nie oczekuj, bo jeszcze zwalą winę na ciebie że odkryłeś kłamstwo ty podłu inteligencie :)

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Magromo