Ps. jeśli nie widzisz ''oprzyrządowania'' nie znaczy, że go tam nie ma.
@WezelGordyjski: Ale dostrzegasz różnicę pomiędzy kolesiem prezentującym tę technologię na konferencji "Vision Summit 2016" a kolesiem który kręci śmiechowy filmik w przedpokoju?
Mnie dalej bawią, was nie bawią?
C---i zacne, ale prawdziwe byłyby lepsze ;) I nie wymagałyby dodatkowego sprzętu, dodatkowo umożliwiając przekaz nie tylko do zmysłów wzroku :)
Ale dostrzegasz różnicę pomiędzy kolesiem prezentującym tę technologię na konferencji "Vision Summit 2016" a kolesiem który kręci śmiechowy filmik w przedpokoju?
@zakowskijan72: Lepiej sprawdzasz się jako ekspert od grammarnazi ;)
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
źródło: comment_WmEr2pbTnTabWiUufv12RnDvittXjq4V.jpg
Pobierz@GraveDigger: A co dokładnie? Oculus, Gra, czy c---i?
@WezelGordyjski: Zauważyłeś może, że koleś nie ma żadnego "oprzyrządowania" które mogłoby przenieść ruchy jego rąk w wirtualny świat?
@zakowskijan72: Zauważyłem, i co w związku z tym?
@WezelGordyjski: Śmieszne filmiki z oculus riftem były śmieszne kiedy były śmieszne, teraz już są słabo śmieszne. Taka prawda, colego.
@zakowskijan72: Mnie dalej bawią, was nie bawią? No trudno, nie jestem waszym prywatnym wodzirejem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@WezelGordyjski: Ale dostrzegasz różnicę pomiędzy kolesiem prezentującym tę technologię na konferencji "Vision Summit 2016" a kolesiem który kręci śmiechowy filmik w przedpokoju?
C---i zacne, ale prawdziwe byłyby lepsze ;) I nie wymagałyby dodatkowego sprzętu, dodatkowo umożliwiając przekaz nie tylko do zmysłów wzroku :)
źródło: comment_PobChZVWIq8cthZQj3DTiGmQLLqhPokN.jpg
Pobierz@zakowskijan72: Lepiej sprawdzasz się jako ekspert od grammarnazi ;)