Aktywne Wpisy
jackpir +262
Ja pier--le, to studio mundialowe to jakiś żart. Kto wpadł na pomysł, żeby jako eksperta od turnieju mistrzowskiego zatrudnić Artura Wichniarka? Chłop siedzi w garniturze z taką miną, jakby co najmniej tłumaczył Guardioli taktykę na finał Ligi Mistrzów, a ja przypominam jego „wielką” karierę.
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
źródło: xddd
Pobierz
YabadabaduHehe +82
#mecz
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje

źródło: comment_WmEr2pbTnTabWiUufv12RnDvittXjq4V.jpg
Pobierz@WezelGordyjski: Zauważyłeś może, że koleś nie ma żadnego "oprzyrządowania" które mogłoby przenieść ruchy jego rąk w wirtualny świat?
@zakowskijan72: Zauważyłem, i co w związku z tym?
@WezelGordyjski: Śmieszne filmiki z oculus riftem były śmieszne kiedy były śmieszne, teraz już są słabo śmieszne. Taka prawda, colego.
@zakowskijan72: Mnie dalej bawią, was nie bawią? No trudno, nie jestem waszym prywatnym wodzirejem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@WezelGordyjski: Ale dostrzegasz różnicę pomiędzy kolesiem prezentującym tę technologię na konferencji "Vision Summit 2016" a kolesiem który kręci śmiechowy filmik w przedpokoju?
C---i zacne, ale prawdziwe byłyby lepsze ;) I nie wymagałyby dodatkowego sprzętu, dodatkowo umożliwiając przekaz nie tylko do zmysłów wzroku :)
źródło: comment_PobChZVWIq8cthZQj3DTiGmQLLqhPokN.jpg
Pobierz@zakowskijan72: Lepiej sprawdzasz się jako ekspert od grammarnazi ;)