Aktywne Wpisy
Iudex +369
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +656
Moi znajomi z Pl się cieszą jak raz w roku mogą nad Polskie może pojechać..
#podroze #przemyslenia #takaprawda #emigracja
400 odłożyć to luzik. W tamte wakacje odkładałam 800 z minimalnej, ale fakt faktem - była tragedia jeśli chodzi o mieszkanie.
Jak mieszkasz w sharehouse to spokojnie odłożysz 400, pokój około 300, jedzenie 100, jakieś dodatkowe wydatki na jakieś zachcianki nawet i kosmetyki, też 100 policzmy. Wychodzi 500 wydatków miesięcznych, minimalna to około 1020 po odprowadzeniu podatku. Ja mam nadzieję że uda mi się odkładać jakieś 600 miesięcznie.
Ja
Kupno domu to podobno nie jest taka droga sprawa, podobno (nie wiem ile w tym prawdy) mieszkanie można kupić za 20k funtów :)