Aktywne Wpisy
Iudex +369
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +656
Moi znajomi z Pl się cieszą jak raz w roku mogą nad Polskie może pojechać..
#podroze #przemyslenia #takaprawda #emigracja
@sorek: zapewne nie ma to zwiazku z wysokimi zarobkami nawet roboli.. nic a nic
Ja na następne wakacje zamierzam pojechać do Seoulu, Korei południowej
Z kolei znajomi z Anglii (chociaż to Anglicy) jak się rusza, to do Hiszpanii lub Portugalii się polenić i pograć w golfa, więc nawet się nie ruszą poza ośrodek.
@Gracz: a w czym problem skoro odłożyć £400 miesięcznie w uk to nie problem na minimalnej?
@sorek: a 'My Polacy tak mamy, że lubimy na urlopie remontować mieszkanie', ewentualnie 'My Polacy tak mamy, że lubimy jeździć starymi samochodami' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sorek: mnie się wydaje że ja chyba mieszkam w innej Anglii niż tutaj wyczytuje. 400gpb na zaoszczędzić? na nmw? nmw to teraz ile? 1100? za wynajęcie pokoju nie zapłacisz mniej niż 500 (nie mowie nawet o Londynie) plus jedzenie, koszt transportu do pracy i życie (kino, znajomi, pub, restauracja) to z 1100 na overdraft nawet nie zaoszczedzisz 400. no chyba że cebula motzno i w uk nic