Wpis z mikrobloga

Witam, tak w nawiązaniu do video które wrzucił @bezczell w zasadzie to fajne i pochwalam takie produkcje. Ale moi drodzy dlaczego godzicie się na jeździć przy takim zabezpieczeniu?. Być może jestem przewrażliwiony ale trochę już imprez motocyklowych zorganizowałem i jestem świadom zagrożeń kiedy to moto się wysprzęgli czy podczas palenia wypierdzieli backflipa z pod d--y oraz wiele innych sytuacji nie do przewidzenia. Tego screna podrzucił mi znajomy i przyznam szczerzę ,ze trochę kopara mi opadła. Zapraszam chętnych do dyskusji.
#motocykle #stunt #c---------------a
szymon-jagodzinski-1 - Witam, tak w nawiązaniu do video które wrzucił @bezczell w zas...

źródło: comment_M1oYzdXbVGzlgQIWwCNKsE2qk82ZwQHw.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szymon-jagodzinski-1: Każda impreza ma swój budżet, nie którym pozwala na bezpieczeństwo a nie którym nie.
Każdy ma własny rozum i rozsądek, więc trzeba liczyć się z tym że stojąc i oglądając pokaz stuntu bez zabezpieczeń może skończyć się to źle i trzeba zachować jakiś dystans. No ale to już pozostaje w kwestii indywidualnej.
  • Odpowiedz
@szymon-jagodzinski-1: Załatwienie legalnej miejscówki pewnie nie było łatwe a organizowanie profesjonalnej imprezy zapewne nie wchodziło w grę. Jak ktoś daje coś za darmo to się nie narzeka. Z tego co pamiętam nikt nawet nie płacił za wstęp.
Do wózka wszedł ktoś dla jaj i tyle. Taki żarcik zapewne.
  • Odpowiedz