Aktywne Wpisy

dywergent +7
ile byscie byli w stanie mnie wesprzec na patreonie jakbym zalozyl kanal w ktorym ucze np. meneli i alternatywki nie wiem procesow stochastycznych albo nieliniowych przestrzeni i na koncu bylby egzamin gdzie byloby do wygrania np. 1kg fenibutu
źródło: 1752861475719167
Pobierz
donfallo +28

Gdy mam włączone LTE ktoś kto do mnie dzwoni otrzymuje informacje - abonent niedostępny. Dopiero za drugim czy trzeciej próbie udaje się im połączyć ze mną.
Dzwoniłem do virgin mobile z której sieci korzystam, przekazałem przykładowe połączenie które nie zostało zrealizowane - nr z którego pochodzi i czas. Sprawdzili to w sieci play która jest operatorem technicznym virgine. Otrzymałem informacje ze wszystko jest ok i jaki model tel posiadam - po mojej odpowiedzi ze jest to lumia 640 otrzymałem info ze to jego wina i sprawa już się powtarzała u innych.
Nie da się tego naprawić - najlogiczniejsze dla mnie jest zwrot telefonu i wymiana na inny model - produkt nie daje mi możliwości korzystania z pełni jego funkcjonalności i możliwości a wręcz nie wykonuje podstawowej funkcji....
Czy mieliście taki problem?
Znacie jakieś jego rozwiązanie?
Dzięki!
#pytanie #nokia #microsoft #smartfon #problem #lumia #lumia640
@zupawproszku: idź do operatora z problemem, powinni na początku wymienić SIM
@DBF2B tak jak jak mowi @Sihill_pl - nie po to kupiłem telefon który nawet w nazwie ma LTE, żeby teraz z niego nie korzystać...
Dam tu znać gdy będę miał jakieś nowe info - konsultant z virgin powiedzial ze ma tez ten sam problem...