Wpis z mikrobloga

@FeniEnt: @Globek: na trollu całkiem spoko dla zabawy ale nie OP bo za mułowaty, btw zacząłem odkupować paź-tanki żeby powbijać wszędzie M-ki i o dziwo na KV-1 spodziewałem się prostszej roboty bo dużo botów nim gra a tu zonk dopiero koło 40 bitwy wpadło. może wina tego że gram na trollu ale to raczej nie ma związku do rozdzielania expa chyba
@PLzuberPL: troll ładuje 10s bodajże, a 100mm 4,5? Bez dosyłacza gram, także 2 strzały vs 1 z trolla. W sumie nie znam statystyk, ale wydaje mi się, że 100mm skupia dużo szybciej. Imo troll to nerfienie tego czołgu na życzenie.
@FeniEnt: @Eau-Rouge: czy ja wiem, OI exp to straszny papier, nawet 4ki go leją jak chcą, a kv-1 może spokojnie zignorować niższe tiery bo mogą mu "skoczyć"
kv 1 jest op dlatego ze nawet boty robią na nim dobre wyniki, to taki E5 piątego tieru.
wyjedźcie OI EXPem na kv1 z haubicą na HEATach to zobaczycie co się stanie ()
@Eau-Rouge: OI exp jest najbardziej OP gównem jakie ta gra widziała na tych tierach od czasów oryginalnego KV-1S. Prędkość? Jest. Zajebiste, wręcz #!$%@? działo, które nie ma żadnego miejsca na teir 5? Jest. A że jest rozmiaru stodoły i pancerz dupy nie urywa? Kogo to obchodzi? Po za tym, ten pancerz jest tylko trochę gorszy od tego zajebistego KV-1... OI trafiąc na teir 3 i 4 rozjedzie całą flankę i pojedzie