Aktywne Wpisy
Apode +159
Goronco +69
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
W drugiej części eksperymentu student zdejmował papierową okładkę, a jego rozmówcy orientowali się, że cytaty wybrał z Biblii. Zwykle reagowali zmieszaniem.
Komentarz księdza:
http://m.wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,106542,19963108,czytal-biblie-i-mowil-ze-to-koran-reakcja-to-slowa-nienawisci.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
#neuropa #4konserwy #bekazreligii #bekazkatoli #bekazpolakow #katoterror #ateizm #lewackihumor
jak myślisz dlaczego są antysemici? no właśnie tego: żydzi czy araby to ludzie którzy żyją wedle prawackiego pisma nienawiści...
a was katole, którzy są na lewo wkurzaja..
#bekazlewactwa jak nic
Komentarz usunięty przez moderatora
@sidhellfire: I co .. myślisz, że muzułmanie myślą o chrześcijanach co innego? Na tym to polega - każda religia wmawia naiwniakom, że są wyjątkowi.