Wpis z mikrobloga

Jest tu jakiś ktoś z Windows Phone? Chciałem się dowiedzieć jakie ten system ma w tej chwili niedoróbki, bo rozważam kupno. Ponoć nie dało się wysyłać plików przez BT, ustawić własnych dzwonków itp. O takie pierdoły mi chodzi. Czego będę żałował po przejściu z Androida?

#windowsphone #telefony #smartfony #nokia
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vervurax: update do 8 nie. Jest za to 7.8 z takim samym wyglądem. Nokia Lumia ma o tyle fajnie, że dostaje dużo fajnych dodatków od Nokii. Wysyłanie BT jest, smsy pięknie się pisze, dzwoni się fajnie, dobra jakośc, wyciszanie szumów. Bateria mi trzyma jeden dzień ale to i tak dobry wynik jak na smartfon a ja używam intensywnie. Zawsze można włączyć tryb oszczędzania. Ekran LCD ale dobrej jakości. Jednak całkowitej
  • Odpowiedz
@MatthewDuchovny: właśnie ostatnio bardziej mi zależy na typowo użytkowych aspektach, jak dokładna klawiatura ekranowa, głośność, jakość rozmów, przyzwoity aparat itp. Trochę mnie tylko zaskoczyłeś tą baterią, mojemu bratu 610tka trzyma 3 dni przy dość intensywnym używaniu. Zdecydowanie kusi mnie darmowa nawigacja i nokia music :) A apki tak sobie przeglądam na marketplace i widzę, że raczej znajdę wszystko co niezbędne. Jak możesz to napisz jakie programiki są twoim zdaniem must-have
  • Odpowiedz