Wpis z mikrobloga

Jest tu jakiś ktoś z Windows Phone? Chciałem się dowiedzieć jakie ten system ma w tej chwili niedoróbki, bo rozważam kupno. Ponoć nie dało się wysyłać plików przez BT, ustawić własnych dzwonków itp. O takie pierdoły mi chodzi. Czego będę żałował po przejściu z Androida?

#windowsphone #telefony #smartfony #nokia
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vervurax: ja mam. Nie wiem do czego chcesz go używać ale ja do tej pory zdenerwowałem sie tylko wtedy gdy nie moglem odczytać PW w apce wykopowej na wp. Szkoda też że nie ma oficjalnej. Na plus jest szybkość działania, na adroidzie musialem do wsyzstkiego mieć dodatkową aplikacje.
  • Odpowiedz
@vervurax: wkurzać może to, że np nie da się ustawić dzwonka takiego jakbyś chciał, ale jest masa aplikacji z dźwiękami i da się zrobić, mnie najbardziej wkurzało to, że telefon nie działał jako dysk zewnętrzny tylko pokazywał się na kompie przez program, ale i to da się zmienić w rejestrze i teraz wszystko śmiga,
  • Odpowiedz
@ojaadaj20: ta, androidy też tak teraz robią :/ fajnie, że chociaż da się to zmienić.

@inoobish: z tym przewijaniem widziałem, że na YT też jest problem. To jakiś bug ogólnosystemowy, czy są apki do muzyki, które potrafią przewijać paskiem?
  • Odpowiedz
@vervurax: aha duzo apek jest platnych, chyba we wszystkich odtwarzaczach tak jest, ale nie wiem czy bym chcial znowu andka - strasznie mula zlagowane sa te fony tu wszystko fajnie szybko chodzi i duzo przyjemniejszy interfejs te kafelki
  • Odpowiedz
@MatthewDuchovny: nie mam okreslonego budzetu, ale max na co widzę sens się szarpnąć to lumia 800. Szkoda mi wydawać więcej kasy na telefon. Tak szczerze to zastanawiam się bardziej nad 710 - zrobi raczej wszystko czego potrzebuję a kosztuję połowę mniej. Ale dawaj propozycje :)
  • Odpowiedz