Aktywne Wpisy

drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl

Suchutkowy +13
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym

Mireczki, czy CSS-em da się zrobić, by trzy elementy w jednej linii były wyrównane w inny sposób? To znaczy lewy do lewej, środkowy do środka, a prawy do prawej? Bez zbędnych divów czy tabelek da się to cssem osiągnąć? Przykład o co chodzi - czerwone elementy na rysunku poglądowym.
Komentarz usunięty przez autora
Rodzicowi dodaj jeszcze :after {content: ' '; display: inline-block; height: 1px; width: 90%} - justowanie działa tylko na elementach z wieloma liniami.
@SuperBuka: usuń to na boga
a co do pytani @Arveit: Możesz np zrobić to tak jeden div float:left, drugi float:right a ten środkowy text-align center, albo tak jak inni pisali na text-align justify i display inline-block. Najważniejsze przy tych zabawach jest to, żebyś załapał że cokolwiek co jest inline-block jest traktowane tak jak text (możesz np. zmienić kolejnosć divów dajac direction:rtl
display: flex;justify-content: space-between;
tyle.
@wizu: W niektórych przeglądarkach można włączyć justowanie ostatniej linii: http://caniuse.com/#feat=css-text-align-last