Aktywne Wpisy

robin_caraway +142
Jak czytam tutaj, że Nawałka jest najlepszym selekcjonerem polskiej repry w ostatnich 30 latach to tylko xD Wykopki nie różnicie się od boomerów, którzy kiedyś wspominali sukcesy repry z lat 70. i 80.
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja

git_commit +96

W systemie administracji dalej się g---o zmieniło - największe trolle i prowokatorzy są traktowani lepiej niż ludzie typu @Mehqods
To nie jest pierwszy raz kiedy Ljuk kogoś wyzywa a bana dostał jakby zrobił to po raz pierwszy.
Generalnie zawołam tylko @Elfik32 bo to ona jest głównie odpowiedzialna za moderacje i tego typu sprawy.
#buldupy #gownoburza #banujo #tangodown
@Trutka: Czy to znaczy, że masz kompleksy związane z wagą?:)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Trutka: ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to była odpowiedź na Twój wpis?
Przecież ban dla Mehqods był uznany za błąd i go odbanowano.
IMO jeżeli ktoś jest aktywnym użytkownikiem, który od dawna jest częścią Wykopu jak Ljuk, to zasługuje na to, by dostawać czasówki w nieskończoność o ile nie odwala czegoś co chwila. Jak ktoś przychodzi tylko po to żeby rozwalać Wykop, to niech ginie, ale jak aktywny, porządny user, od czasu do czasu
Tak, ale po jakim czasie go odbanowano?
Generalnie miałem napisać co myślę o ljuku ale napisze tl;dw - nie zalicza się.
Tak, ale powiedzieli, że to był ich błąd.
Masz
Mehqods to troll, taki sam jak cała reszta. Ten sam poziom co Ljuk, tyle że (niestety) z ponadprzeciętną dawką atencji, spowodowaną sam nie wiem czym, więc takie porównanie trochę z d--y. Moderacja tutaj zawsze daje d--y z banami, bo jest jak taka mamusia co za każdym razem mówi że teraz to już przegiąłeś i masz szlaban ale wystarczy że zrobisz ładne oczy,
Ale akurat @Mehqods trolluje w sposób zabawny, zupełnie jak @Oskarek89 który jest chyba największym trollem na wykopie i jako jeden z niewielu potrafi wywołać uśmiech na mojej twarzy.
Jedyne co zdołał osiągnąć ljuk to powyzywać, porobić z siebie idiote
A na wykopie jest ostatnio jakaś moda na wychwalanie ludzi którzy nie mają do zaoferowania nic więcej niż marnej jakości trolling, który nawet ciężko nazwać trollingiem, bo