Wpis z mikrobloga

Kiedy @Supercoolljuk2: dostanie perma? To jest jego kolejny ban czasowy - bodajże 5-6 - a @kamdz po 4 usłyszał że następny to perm.

W systemie administracji dalej się g---o zmieniło - największe trolle i prowokatorzy są traktowani lepiej niż ludzie typu @Mehqods

To nie jest pierwszy raz kiedy Ljuk kogoś wyzywa a bana dostał jakby zrobił to po raz pierwszy.

Generalnie zawołam tylko @Elfik32 bo to ona jest głównie odpowiedzialna za moderacje i tego typu sprawy.

#buldupy #gownoburza #banujo #tangodown
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trutka: Bo to NORMA:) Kiedyś też tam miałem kilka razy, i raz się tylko jegomość zjawił. Dostał w pysk, przeprosił i było cacy. Większość to kozaki w necie a p---y w świecie i tego się nie zmieni. Dlatego mówię olać bo szkoda życia i nerwów.
  • Odpowiedz
Dziś obraził mnie a jutro obrazi kogoś kto ma kompleksy, tamta osoba może różnie zareagować.

@Trutka: ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to była odpowiedź na Twój wpis?
  • Odpowiedz
@PanKara:

są traktowani lepiej niż ludzie typu Mehqods

Przecież ban dla Mehqods był uznany za błąd i go odbanowano.

IMO jeżeli ktoś jest aktywnym użytkownikiem, który od dawna jest częścią Wykopu jak Ljuk, to zasługuje na to, by dostawać czasówki w nieskończoność o ile nie odwala czegoś co chwila. Jak ktoś przychodzi tylko po to żeby rozwalać Wykop, to niech ginie, ale jak aktywny, porządny user, od czasu do czasu
  • Odpowiedz
@Ryu: Nie mogę Ci dać minusa :(

Tak, ale po jakim czasie go odbanowano?

Generalnie miałem napisać co myślę o ljuku ale napisze tl;dw - nie zalicza się.
  • Odpowiedz
@PanKara:

są traktowani lepiej niż ludzie typu Mehqods

Mehqods to troll, taki sam jak cała reszta. Ten sam poziom co Ljuk, tyle że (niestety) z ponadprzeciętną dawką atencji, spowodowaną sam nie wiem czym, więc takie porównanie trochę z d--y. Moderacja tutaj zawsze daje d--y z banami, bo jest jak taka mamusia co za każdym razem mówi że teraz to już przegiąłeś i masz szlaban ale wystarczy że zrobisz ładne oczy,
  • Odpowiedz
@MistrzuYoda: Idąc tym tokiem rozumowania to ja też jestem trollem.

Ale akurat @Mehqods trolluje w sposób zabawny, zupełnie jak @Oskarek89 który jest chyba największym trollem na wykopie i jako jeden z niewielu potrafi wywołać uśmiech na mojej twarzy.

Jedyne co zdołał osiągnąć ljuk to powyzywać, porobić z siebie idiote
  • Odpowiedz
@PanKara: no nie do końca, bo Oskarek nie atakuje nikogo personalnie, a przynajmniej ja nie zauważyłem. Zresztą to już nawet nie chodzi o to, bo można być chamem, i nawet zajeżdżać i dołować wszystkich wokół, ale robiąc to inteligentnie z przekąsem, sarkazmem itp.

A na wykopie jest ostatnio jakaś moda na wychwalanie ludzi którzy nie mają do zaoferowania nic więcej niż marnej jakości trolling, który nawet ciężko nazwać trollingiem, bo
  • Odpowiedz