Wpis z mikrobloga

Imię: Stefan
Data urodzenia: nieznana
Miejsce urodzenia: nieznane
Miejsce przeznaczenia: Sztum

Ten oto jegomość w dniu wczorajszym około godziny 21:37 swoim tłustym dupskiem trącił stolik marki Ikea, czym spowodował przewrócenie butelki ze smacznym piwem wprost na klawiaturę mojego laptopa. Szkody wyceniono na 450 zł. W dniu dzisiejszym Niezawisły Sąd Mirkowy wyda wyrok jaka kara czeka to wredne stworzenie. Proszę głosować w ankiecie.

#psy #smiesznypiesek #heheszki #pokazpsa
patusia - Imię: Stefan
Data urodzenia: nieznana
Miejsce urodzenia: nieznane
Miejsc...

źródło: comment_e2Mf5cP996PCqIRavQOiOCcKSksfpSzj.jpg

Pobierz

Jaka kara dla sierściucha?

• Dieta wegańska 15.3% (660)
  • Puszczanie mu polskich youtuberów przez 10 godzin 55.6% (2391)
  • Kastracja 16.5% (708)
  • Wygolenie na łyso 12.6% (541)

Oddanych głosów: 4300

• 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@virus-t: ta klawiatura jest przylutowana, czy przynitowana. poza tym nie można kupić samej klawiatury tylko z górną częścią obudowy, co kosztuje 490. Dlatego serwis zaproponował przylutowanie samej klawiatury za 250 zł plus suszenie płyty głównej, wymiana pasty i czyszczenie całego komputera za 200.
  • Odpowiedz
  • 0
@kate1990: pocieszę Cię, nic by się mi nie stało, tym pochłaniaczem wilgoci jest z granulowany żel krzemionkowy całkowicie neutralny dla środowiska,
na opakowaniach są znaczki, że niebezpieczny itp. ale to chodzi tylko i wyłącznie o to żeby dzieci się tym nie bawily bo mogłyby się udławić,
to, że te kuleczki są zabójcze jest jednym z mitów dzieciństwa wpajanym nam przez nieświadomych rodziców
także możesz sypnać Stefanowi do kolacji paczkę granulek
  • Odpowiedz
@patusia: co jak co, ale jeżeli wybierzesz polskich jutuberów, to zawołam gruszkę i zgnijesz w sztumie za znęcanie się nad zwierzętami ()
  • Odpowiedz
@patusia: Nie kąp gada to dla niego zapachowa kastracja. Zostanie zapachowym nonejmem na osiedlu i będzie musiał wytarzać się w jakimś ptaku lub kupie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz