Plusujesz ten wpis do godziny 17:00 a ja tuż po niej losuję szczęśliwca za pomocą Mirkorandom, który dostanie klucz do bety Mirror's Edge Catalyst na PC.
@DeathName: oddam klucz bez plusów. Gra ma potencjał ale optymalizacja leży. Pierwsze dwie godziny były pokazem ulepszone mirrors edge, a później powielalem schematy poznane chwilę temu. Najbardziej frustrują znikające modele i trzeba sekwencje powtarzać od nowa bo nie ma drogi przejścia lub ona znika
@le1t00: Jeśli masz do zarzucenia to chętnie przyjmę, w jedynkę kilka razy grałem i idea tej gry mi się bardzo spodobała, chętnie sprawdziłbym jak sie sprawdza w praktyce. Widziałem wideorecenzje już, ale to nie to samo.
@Zetwoo: @fstab: Spokojnie Panowie. Grałem - jest spoko, fajnie się gra, fajne wykonanie i fajne misje, ale nie wytestujecie na tym swoich titanów i innych p--------w. Jak to w becie, na najwyższych detalach tekstury wyglądają jak w normalnej grze na ultra niskich, wszystko wygląda jak jakaś alfa, a nie beta, więc nie ma się czym jarać. Nie dali do testowania grafiki, tylko mechanikę bardziej. Na pocieszenie dodam, że
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
#rozdajo #pcmasterrace
źródło: comment_gXk0ehVAhkfRHoYb6c2PS64S9facDcfw.jpg
PobierzGra ma potencjał ale optymalizacja leży.
Pierwsze dwie godziny były pokazem ulepszone mirrors edge, a później powielalem schematy poznane chwilę temu.
Najbardziej frustrują znikające modele i trzeba sekwencje powtarzać od nowa bo nie ma drogi przejścia lub ona znika
Więcej info ? ;)
@le1t00:
I w tym momencie zdajesz sobie sprawe jak mocno zdegradowalo sie slowo gracz xD
Widziałem wideorecenzje już, ale to nie to samo.
B7BB-ZEWR-FQTZ-8UFF-WS8J
@maciekpod: dokładnie to samo pomyślałem... ale atencja musi sie zgadzać
Komentarz usunięty przez autora