Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jest w ogóle możliwość znaleźć sobie faceta który będzie na tyle czuły, żeby się najnormalniej w świecie zakochał w kobiecie, ale jednocześnie na tyle zdecydowany, żeby lubił ostrzejszy seks? Mam wrażenie, że są na świecie albo zimnie #!$%@?, którzy nie znają słowa "miłość" albo kompletne ciapy które nie potrafią nawet dać klapsa w trakcie seksu i zabierają się do kobiety jak pies do jeża.
Tych lubiących ostrzejszą jazdę ale jednocześnie nastawionych na monogamię nie spotkałam. Mam nadzieję, że istniejecie :<
#gorzkiezale

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 20
OP: @pijmleko: wie, byłam w dwóch związkach i każdy z facetów wiedział ale w gadce byli mocni a w łóżku nigdy nie zrobili tego co mi się podoba, żadnego mocniejszego pociągnięcia za włosy, nic. nie jestem taką idiotką żeby wymagać a nic nie powiedzieć, że tego chcę.

@schizotypowycynik: naucz się czytać, nigdzie nie napisałam, że wszyscy tacy są, i foch i #!$%@?, tylko napisałam, że mam wrażenie, że są
Anon: Jestem takim typem, lubię ostry seks z elementami bdsm w obydwie strony i wyzjaję zasadę jednej partnerki na raz ;) . Jest tylko jeden problem, mój obecny różowy na takie zabawy mówi raczej "nie e" :-/.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop