Aktywne Wpisy
smutny_login +2
To uczucie gdy jestem tak brzydki że mimo zarabiania około 25k ZERO KOBIET jest zainteresowanych moją osobą
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
GryzeKisiel +17
Mam pytanie do wyborców konfederacji, czy jak ktoś się was pyta jaka partia wam odpowiada to tak bez wstydu odpowiadacie, że konfa? XD #konfederacja #4konserwy
1. Zielonki nie biorą udziału.
2. Wygrywa osoba która jako pierwsza w komentarzu pod tym wpisem poda prawidłową nazwę konkursowej gry oraz wskaże gdzie ją można pobrać lub kupić.
Nagroda
Do wygrania zestaw do wina składający się z 4 elementów:
http://www.aliexpress.com/item/Wine-Tool-Set-Hippocampal-Knife-Bottle-Opener-Stopper-Drip-Ring-Wine-Pourer-Free-Shipping/32522681423.html
Nowy, zapakowany, nie był używany.
Nagroda zostanie dostarczona przez mojego brata rowerem maksymalnie w ciągu 3 miesięcy ;-) Im dalej mieszkasz od śląska tym prawdopodobniej dłużej będziesz czekał na przesyłkę ;-)
Opis poszukiwanej konkursowej gry
Gra raczej 2d ewentualnie 3d ale rzut taki że wygląda na 2d (widok z góry), sceneria kosmiczna, do wyboru przeróżne statki chyba kosmiczne, każdy statek ma specyficzne właściwości/bronie, walczymy na różnych zamkniętych planszach/arenach, z pewnością był multiplayer lan, gra na pewno miała co najmniej 2 części.
Statki były baardzo zróżnicowane: jeden np. wystrzeliwał przeciwciała, które automatycznie podążały do statku przeciwnika i go oblepiały, inny z kolei rozpylał setki malutkich żołnierzy osadzających się na ziemii i strzelających laserami w każdego przelatującego przeciwnika. Pamiętam że był też taki statek który wystrzeliwiał chmurę gazu odbijającą pociski przeciwnika.
Na niektóych planszach były strefy w których można było podładować życie. Gra oczywiście pod Windowsa.
#staregry #rozdajo #konkurs #glupiewykopowezabawy
@uwuX: nope
@Gasikfps:
Komentarz usunięty przez autora