Wpis z mikrobloga

@Smieszeg_Kiler: raz dziennie staram się, ale czasami pomimo tego dalej mi stoi czy coś i walę drugi raz, w ciągu tego miesiąca miałem 3-5 razy że waliłem więcej niż jeden raz, tak to jeden raz na dzień mi wystarcza w zupełności
  • Odpowiedz
@Smieszeg_Kiler: jakoś przez to nie mam frustracji związanej z kobietami, że ciągle mnie odrzucały, kompleksów, nie myślę o kobietach, przez co siedzę w ukryciu i mi się to spodobało, mam czas na programowanie, nie szlajam się po mieście, imprezach tylko programuję i słucham tej muzyczki, dla innych jest to życie przygrywa, dla mnie nie, dla mnie to sposób na życie
m..... - @SmieszegKiler: jakoś przez to nie mam frustracji związanej z kobietami, że ...
  • Odpowiedz
@astral55: @Asterling: tak, zdaję sobie z tego sprawę, ale jest to dla mnie sposób na życie, gdy nie masturbowałem się długo to podrywałem dziewczyny, chodziłem na imprezy ale ciągle spotykałem się z odrzuceniem co mnie strasznie bolało i sprawiało chroniczną przykrość i zdecydowałem się pójść tą drogą
  • Odpowiedz
@master_: Ja mam takie samo uczucie jak widzę takie które by mnie interesowały. Wiem że to za wysoka liga, ale masturbacja ci nie pomoże zresztą uzależniłeś się już a uzależnienie od p---o to poważna sprawa.
  • Odpowiedz
@Asterling: chodziłem do psychiatry półtora roku, dostałem leki które zwiększały poziom serotoniny, zakrywały te smutki, życie wydawało się kolorowe, a tak naprawdę nic się nie zmieniało, coś jak ćpanie, tylko że na dłuższą metę, do psychologa w moim życiu chodziłem 4 lata regularnie raz w tygodniu, odbyłem jedną pełną psychoterapię
  • Odpowiedz