#anonimowemirkowyznania Znowu ktoś narobił mi nadzieji a on po prostu chciał pogadać z jakąkolwiek dziewczyną żeby przekonać się czy jest dla kogoś atrakcyjny. Żyć się odechciewa gdy całe życie ludzie traktują cie w taki sposób. Gadają z tobą bo coś chcą od Ciebie albo jesteś tylko po to by dac im agencje/podbić ego. Byłam sama, jestem sama i będę sama aż któregoś dnia samą nie skończę że sobą. stuleje z friendzone chyba to rozumieją. Szkoda że ludzie traktują nas w taki okrutny sposób? #friendzone #niebieskiepaski #przegryw
@AnonimoweMirkoWyznania: kurcze. No to kiepsko, bo dwa miesiące juz coś mogą zasugerowac.
Wiem, ze cudze nieszczęścia nie pocieszają...ale..znam przypadek, gdzie "para"się spotykala nieco bardziej, wspólne obiadki, randki itd. I nagle gość pewnego dnia zaczął coś kręcić, że się nie może spotkać i cisza. Nie ma chlopa. Zero odzewu.. Z dwojga złego lepiej na etapie chyba nadziei, niż jak człowiek myśli, ze juz coś jest :/
@zawodolony-trol: prawie bo jej powiedziałem że nie potrzebuje kolejnej przyjaciółki i że zależy mi na czym więcej. Kopnąłem ją w dupĘ i zerwałem kontakt. Nie żałuję. Za to ona w jakimś stopniu tak ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@Djkudlaty: Wiec moim zdaniem wcale Ci na niej nie zalezalo az tak bardzo. Zalezalo Ci, zeby przeruchac, kim innym ma byc potencjalna dziewczyna, jesli nie rowniez przyjaciolka?
I kobiety, i faceci maja rownie silne sklonnosci do przyspieszania rozwoju wydarzen......
@zawodolony-trol: ciężko mi to o niej mówić ale dalej mi na niej zależy. Nie chodzi mi o seks. Chce mieć naprawdę fajną dziewczynę. Po prostu laska spotykała się ze mną a tak naprawdę miała bolca na boku. Byłem dla niej przyjacielem. Tylko! Zresztą sama mi to powiedziała. I co? Miałem tkwić w tym bagnie?!
@zawodolony-trol: bez pokazywania też pociągu seksualnego można zapomnieć z taką "przyjaciółką" o czymś więcej, bo potem "a ja myślałam że jesteśmy tylko kumplami", albo co miał innego od niej słyszeć jak jemu się podobała? w ramach przyjaźni wysłuchiwałby jakichś zwierzeń jej z innymi facetami?
@Djkudlaty: Mialam odwrotna sytuacje, mialam fajnego znajomego, ktory zawsze mnie wysluchiwal, troche malo pewny siebie, wiec podkreslalam jego zalety i zawsze mowilam, ze jest fajny i ze zasluguje na kogos specjalnego. Niestety, on sie zakochal we mnie. Niestety, nie pociagal mnie od poczatku. Niestety, nigdy nie robilam mu nadziei. Po jego ostatniej probie poddal sie, odizolowal na kilka tygodni i zerwal ze mna kontakt. Nic zlego nie zrobilam! Przeciwnie, chcialam dla
@zawodolony-trol: A co? Miał czekać 5,10,15 lat aż jajniki zmienią zdanie. No wybacz ale chłopak dobrze zrobił bo robił by sobie nadzieję. Jak był lamusem to trzeba mu było powiedzieć wprost a nie ukrywać przed nim jak go postrzegasz.
@zawodolony-trol: @Daleki_Jones: Ou. Tu juz zachodzimy w pewne bardzo jego prywatne tematy. Podobno przezyl mega zawod milosny x lat temu, wiec bylo cos w tym zlego, ze probowalo sie mu dodac odwagi?
@zawodolony-trol: ty po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć tego co czuje/myśli inny facet. Jeżeli dla niego byłaś kimś na tyle ważnym, że chciał się z tobą związać to takim gadaniem robiłaś mu tylko krzywdę. W końcu to zauważył i przestał się katować
OP: @WlasciwosciBetonu niestety a powinnam mieć w dupie czyjeś uczucia i robić tak żeby siebie uchronić przed takimi facetami. Chyba brak mi doświadczenia i niestety mam sumienie które nie pozwala mi tak traktować ludzi.
To jest anonimowy komentarz. Zaakceptował: XYZ Wołam obserwujących:
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, nie o to chodzi. Jeśli ktoś z kim utrzymujesz kontakty Ci się podoba, to mu dajesz do zrozumienia, że tak jest i tyle. Albo on Cię wtedy olewa i nie marnujesz więcej czasu na wzdychanie, albo nie olewa i jest fajnie. W tej pierwszej sytuacji też jest fajnie, jeśli zdasz sobie sprawę z tego, że osób przeciwnej płci jest na świecie od cholery i jak nie ta/ten to inna/inny.
Znowu ktoś narobił mi nadzieji a on po prostu chciał pogadać z jakąkolwiek dziewczyną żeby przekonać się czy jest dla kogoś atrakcyjny. Żyć się odechciewa gdy całe życie ludzie traktują cie w taki sposób. Gadają z tobą bo coś chcą od Ciebie albo jesteś tylko po to by dac im agencje/podbić ego.
Byłam sama, jestem sama i będę sama aż któregoś dnia samą nie skończę że sobą.
stuleje z friendzone chyba to rozumieją. Szkoda że ludzie traktują nas w taki okrutny sposób? #friendzone #niebieskiepaski #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Wiem, ze cudze nieszczęścia nie pocieszają...ale..znam przypadek, gdzie "para"się spotykala nieco bardziej, wspólne obiadki, randki itd. I nagle gość pewnego dnia zaczął coś kręcić, że się nie może spotkać i cisza. Nie ma chlopa. Zero odzewu..
Z dwojga złego lepiej na etapie chyba nadziei, niż jak człowiek myśli, ze juz coś jest :/
Kobieto! Głowa do góry. Jesteś sama?
I kobiety, i faceci maja rownie silne sklonnosci do przyspieszania rozwoju wydarzen......
Do tego levelu na szczęście nie doszedłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zaznaczałaś jednocześnie, że przypadkiem akurat nie na ciebie? Czy tylko tak #!$%@?łaś mu nad uchem latami?
Komentarz usunięty przez autora
Ale to nie o mnie mi chodzilo!
#toskomplikowane
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: XYZ
Wołam obserwujących:
knubbe@protonmail.com
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: XYZ
Wołam obserwujących: