Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@znikam5: http://www.wykop.pl/link/2882527/#comment-32683371
ONR to organizacja nawiązująca i kultywująca tradycje Dmowskiego. Podaj cytat (OFICJALNY) ONRu z którego może wynikać rasizm? Czegoś takiego zwyczajnie nie ma!

Jeżeli jednak słyszysz tego typu stwierdzenia to słyszysz je z ust ludzi którzy nie poznali założeń polskiej doktryny narodowej i którzy tworzą sobie w głowach wyobrażenie tej koncepcji na wzór nazizmu. Tacy ludzie może i mają dobre chęci ale błądzą i czym prędzej powinni się zwyczajnie dokształcić. Bo bredzą.
  • Odpowiedz
@sombretoy: nie jestem lewakiem, jestem praktykującym katolikiem, ale jakbym trafił na taką grupę ze sztandarami na mszy jak na zdjęciu to bym wyszedł z kościoła.
  • Odpowiedz
@naczarak: ja z ksiezmi dosc batali słowno-filozoficznych miałem, jednak nikt mnie nie zmusza do chodzenia na msze. Jak trafi sie ksiadz idiota/fanatyk/inkwizytor itp to idziesz do innego jesli masz potrzebe. Jak wychodzisz z kosioła bo onr tam jest to Twój wybór, tylko co to ma do tego że oni beda ze sztandarami na mszy? Przeciez nie bija ludzi ani nie wymuszaja na nich podpisania członkostwa.
  • Odpowiedz
@naczarak: no ale co to ma niby udowadniać? To moze przykład z drugiej strony: w Hiszpanii 50 lewaków z antify napadło w metrze nacjonaliste jak jechał na zlot, jest film w necie jak go goni wataha lewackich p--------w tchórzy i potem go zabija, to jest ta wolność i świat marzeń z lewackiej paranoi? To sie dzieje teraz nie w latach 30stych. Mi to wystarczy, żeby wiedzieć że o ile w
  • Odpowiedz