Wpis z mikrobloga

Mirki co wziąć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#telefony #android #ios #pytanie

Mirki jaki telefon kupić?

• Samsung Galaxy S7 11.5% (210)
  • Samsung Galaxy S7 Edge 20.5% (375)
  • iPhone 6s 41.2% (755)
  • Inny telefon/ Zaproponuj w komentarzu 26.9% (493)

Oddanych głosów: 1833

• 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nocnik123: Czemu tak sądzisz? Przecież 6s plus ma 2gb ramu, 2750 mAh. Natomiast s7 edge 3600mAh, 4gb ramu. I nie powiesz mi, że jabłka nie lagują, przymulają... Każdy telefon po jakiś czasie będzie "szwankował" natomiast sądzę, że s7 edge wytrzyma znacznie dłużej i jeżeli mowa o szanowaniu pieniędzy to kupienie Iphone'a na pewno nim nie jest.
  • Odpowiedz
@Kundzio1500: zagłosowałem niechcący na s7 edge, ale brałbym jednak iPhone. Kupowałem s5 neo świeżo, gdy pojawił się na rynku i nigdy więcej takiego błędu nie popełnię. Mnóstwo stracił na wartości, ramka się poocierała, wygląda brzydko, teraz bym dostał pewnie ~600zł. Jakbym kupił wtedy iPhone 5s to teraz mógłbym go sprzedać wciąż za dobre pieniądze i dołożyć do 6s.. :)
  • Odpowiedz
@Kundzio1500: s7, bez watpienia, korzystam od premiery i jest zajebisty, iphony sie chowaja
bateria i ultra szybkie ladowanie, karta sd to jedne z wieluuu plusow tego telefonu

@wszyscy zagladajacy opowi w portfel: nigdzie nie napisal ze wezmie ze sklepu na karte, za gotowke! wiec farmazony o zaoszczedzonej kasie i utracie wartosci wbuty se wsadzcie
  • Odpowiedz
@Kusher: ale o czym Ty mówisz teraz? bo mi sie z tej s5 neo dobrze korzysta, ogólnie nie narzekam. Aparat robi piękne zdjęcia, bateria trzyma długo, wyświetlacz jest bardzo dobry, ogólnie telefon nie muli - jest ok, serio. Mi chodzi teraz głównie o szybką utratę wartości - i tak jest ze wszystkimi samsungami, tak samo było z s4, s3 itd.. sprawdź za rok ile jest warty s7 , a ile
  • Odpowiedz
@Nocnik123: Ogólnie śmieszą mnie takie testy, bo równie dobrze, mógłbym Ci tutaj zarzucić kilkoma innymi tego typu testami.

Nie lagują i nie przymulają.

Nie, wcale xD Znam kilka osób ze starzymi wersjami (4,5) i każdemu laguje na aplikacjach typu messeneger, gdzie zżera więcej ramu.

A właśnie że jest, Samsung kosmicznie szybko traci na wartości w stosunku do iphonea. A to najlepszy miernik opłacalności w
  • Odpowiedz