Wpis z mikrobloga

Jaki telefon z #android i 2GB RAM do powiedzmy max 700 złotych? Nie chcę żadnych Xiaomi, czy Huawei. Nie chcę też zabawy w żadne ROMy. Mile widziany andek 5.1 lub wyższy. Z używek, to LG G2 wygląda chyba najciekawiej, za ok. 600zł mamy smartfona z 2gb ramu i jeszcze około 6 miesiącami gwarancji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#telefony
  • 19
@extralion: Nie ma żadnych problemów, wszystko działa, porządne telefony i stabilny system. Żeby nie było, sam korzystam z OnePlus, a nie Xiaomi, ale miałem z kilkoma do czynienia i wszyscy sobie chwalą.
@MrGreeneye: no ale teraz wygooglowałem, że np. na Mi3, trzeba jakoś instalować Google Play, do tego miejscami w telefonie chińskie krzaczki, średnio mi się to widzi ;/ Na pokładzie android 4.2, a to już trochę staro, nie wiadomo co z aktualizacjami. W żadne wgrywanie romów się nie chcę bawić, poza tym na MIUI Polska jakiś gość napisał, że zabezpieczenia MI3 są już tak zaawansowane, że nie będą się bawić w ich
@LuckyI: czyli mimo wszystko na początku trzeba trochę pokombinować... No ale ceny faktycznie zachęcają. Co później z tymi aplikacjami Google, taki sklep, gmail, czy mapy aktualizują się automatycznie, czy trzeba robić to manualnie?
czyli mimo wszystko na początku trzeba trochę pokombinować

@extralion: Nie trzeba

Co później z tymi aplikacjami Google, taki sklep, gmail, czy mapy aktualizują się automatycznie, czy trzeba robić to manualnie?

Normalnie się aktualizują z automatu jeśli na to pozwolisz.