Wpis z mikrobloga

@kawaiimaid666: jak laska ma wiecej wlosow na lapach ode mnie to jestem zwyrolem ze mnie od niej odrzuca xD? a moze jestem niemeski bo nie mam bezuzytecznych klakow na lapach - moze w te strone ;)
@asenjo: uwazam, ze to czy bedziemy z kims szczesliwi nie zalezy od wlosow na rekach, chyba ze jestes chory na zaburzenie, ktore powoduje ze cale cialo jest pokryte krotkimi wloskami, jakby sierscia
Wiem, ze istnieja rozni ludzi, ale w gimnazjum chodzilam z dziewczyna do klasy, ktora miala ciemne wlosy na rekach, mocno rzucajace sie w oczy, ale jej biust z miseczka D bardzo skutecznie odwracal uwage od tego. Kazdy ma jakies
@mcfreak: dziwne, ze ludzie wybieraja pod wzgledem wygladu? Nie uwazam to za dziwne, ale wiekszosc potepiajacych wlosy na rekach u tej laski na zdjeciu pewnie i tak wypiliby z nia chociaz kawe. Chodzi mi bardziej o takie tworzenie niepotrzebnie jakis wymyslnych granic i tworzenie przez to kompleksow.

Wlasciwie to nie lubie nawet myslec o robieniu tego swiata lepszym. Skreslajcie z gory ludzi z wlosami na rekach, to ich wina, ze jak
@kawaiimaid666: ja osobiście nie zrobiłbym żadnej burdy z powodu tego, że moja laska ma włosy na ręce.
po prostu nie zauważam w tym nic dziwnego, kogoś może obrzydzać to, że jego partner nie pozbywa się włosów w nosie, innych odrzucają żółte jak słońce zęby itd itp

mamy XXI wiek, wszystko jest możliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)