Wpis z mikrobloga

Uwaga #szosowawarszawa jeśli nie macie planów na sobotę to mam propozycję.
O 12 zbiórka pod Stylówa.pro (Wiertnicza 69a). Będzie można zobaczyć na żywo ubrania #contourcycling. @wspodnicynamtb podobno przywiezie z Krakowa własnoręcznie zrobione babeczki :) Około 12:30 wyruszymy w kierunku Nasielska - trasa poglądowa. Przewidywana średnia około 28-30, zależny od tego jaka grupa się zbierze.
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@snowak: Zobaczymy jutro rano prognozę. Jak będzie słaba to odwołam Nasielsk. Ostatnio prognozy mówiły że codziennie wieczorem ma padać, a nie padało ani razu. Spotkanie towarzyskie w Stylówie jest aktualne nawet jeśli będzie padać.
  • Odpowiedz
@masash: no musze w koncu, wczoraj wyjechalem nieco pozniej. Dziś moja noga umiera zmeczona a jutro troche zabójczy dystans sie szykuje a gassy zajete zawodami. W niedziele chetnie bym skoczyl gassy/coś innego - godzina dowolna :) Jeszcze pojezdzimy :D
  • Odpowiedz
@masash: Bzdury. Link który podałem prowadzi do jutrzejszych zawodów a nie ubiegłorocznych. A już dzisiaj widziałem namalowane i rozstawione oznaczenia tras na Gassach, które pokrywają się z mapą którą podlinkowałem. Mylisz wyścigi.
  • Odpowiedz