Aktywne Wpisy
Sercekapusty +4
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Zamroczony +1553
Odpalam Eclipse, ładuje projekt i właściwie od razu zwiecha totalna, nic się nie da zrobić. Czego to może być kwestia, za mało RAMu? To samo z Chromium, odpalę z 15 zakładek, do tego jakiś edytor tekstu i zaraz wszystko zamula.
Najśmieszniejsze że na Windowsie to jako tako działa, nie jest może w 100% płynne, ale da się pracować, czego nie można powiedziec o elementary. Przeglądarka tez działa zdecydowanie lepiej.
Może ktoś poleci jakiegoś innego #linux, pod neta i #programowanie głównie? Coś lekkiego, żeby dalo się uzywac IDE z jak najmniejszym zamułem.
@RARvolt: chyba Oracle, nie jestem pewien, ale jeszcze sprawdze, dzieki za podpowiedz