Wpis z mikrobloga

Bardzo spodobał mi się pomysł z IPHONE SE, zastanawiam się czy któryś z androidowych producentów zdecyduje się na stworzenie podobnych rozmiarów smartfona. Jak myślicie? Warto poczekać, czy może to dobry moment na spróbowanie czym jest ajfon? #android #iphone #apple #telefony
  • 24
@jaro07: mialem 16gb w samsungu i starczalo, muzyki slucham ze spotify, zdjecia wrzucam na chmure.
@equo: szczesciarz, zalapal sie na pierwszy rzut... do 2 tygodni powinienem miec swoj egzemplarz ()
troche sie jaram, troche sie boje
@imo0mfg: @jaro07: ja kupiłem w sklepie z telefonami komórkowymi, nowy z niemieckiej z dystrubucji,
miałem Sony XPERIA Z, a potem XIAOMi Redmi Note 2 (całe 6 dni, wkurzał mnie Android), a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem iPhone'a SE, komfort i responsywność super, mam wersję 16 GB, nie jest tak źle, wszystkie najpotrzebniejsze aplikacje poinstalowane, zdjęcie z Live Photos zajmuje około 3-4 mb, więc nie jest tak źle, automatycznie wrzuca wszystko w
@jaro07: Xperia compact ma prawie identyczny rozmiar co 5s/SE mając ekran 4,5-4,7 - nic dziwnego patrząc na ilość zmarnowanego na przodzie iP ( ͡° ͜ʖ ͡°) a 4 cale w obecnych czasach to dla mnie trochę kupa, tak telefon jest przez to mały i tak jest mniej narażony na uszkodzenia ale kurde... Też nie wygodny w użyciu. Ile ja się męczyłem z Lumią 520 i tą maciupką
@jaro07: moim zdaniem SE nie jest wart tych ~2000zł... 4 calowa popierdółka (mocna ale na co skoro grać itd to na tym nie będzie fajnie) i tyle ;) to już 5s lepszy. A z nowych Zetka C albo polować na chińczyki
@jaro07: Powiem Ci, że stoję przed podobną decyzją - miałem androida i wkurzała mnie stabilność sys. i jego postarzanie, z braku $ postawiłem na Windows Phone jednak ułomne aplikacje skłaniają mnie aktualnie do zakupu Iphone 6 lub Iphone SE (nie słyszalem zeby ktos narzekał). Pozdro Cumplu( ͡° ʖ̯ ͡°)