Aktywne Wpisy
Runaway28 +7
#przegryw wiem że to niepopularne na tagu jednak szkoda mi różowego paska na swój sposóbm mianowicie piszę o Lunie co odpadła już z eurowizji. Mimo tego że jest femoidem naczytałem się masę negatywnych komentarzy na temat jej wygladu. Nawet w jej wypadku byciem różową nie chroni jej przed ostracyzmem społecznym, nie licząć spermiarzy co by roochali co kolwiek co ma otwór między nogami. Ciekawe co to by było gdyby była chuopem...( ͡
#sztukiwalki #boks #kickboxing #mma #bjj #muaythai #ulica #pytaniedoeksperta #pytaniezdupy #walka
Komentarz usunięty przez moderatora
@PonuryMruk: Wszystkie dobre, na ulicy najlepszy Boks, ale i tajski i kickboxing dają radę plus wyrobisz lepszą sylwetkę. BJJ odpuść, w realu nieprzydatne, chyba że lubisz się przytulać do spoconych facetów.
Słaba motywacja na początek. Z takim celem pochodzisz dajmy na to pół roku-rok i Ci przejdzie/znudzisz się/uznasz że już wystarczająco dużo umiesz. Oczywiście jest to zawsze dobre na start.
Z tych rzeczy co wymieniłeś to zacznij od boksu, bo stosunek przyrostu umiejętności/poświęconego czasu ma chyba najbardziej korzystny.