Aktywne Wpisy
djpatri +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +17
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Czy wasze #rozowepaski grają w gry komputerowe?
Zawsze chciałem, żeby moja dziewczyna ze mną pograła albo choć trochę się zainteresowała grami, ale jakoś jej tak nie po drodze :d.
Nie żebym był jakimś nałogowym graczem... Podejrzewam, że w całym roku może mi to zajmuje ze kilkadziesiąt godzin max, po prostu są takie gry jak np. portal, skyrim czy inne, których wspaniałością aż chciałoby się podzielić z drugą połówką :D
#pytanie #ankieta #zwiazki
Czy wasze kobiety grają w gry komputerowe?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
To jak próbować zachęcić dziecko do nauki czegokolwiek i dać mu na pierwsze zadanie coś, czego nie będzie w stanie rozwiązać z braku wiedzy. Jest masa platformówek, wyścigów, gier logicznych, sportowych, po tańce na kinekcie i inne sporty kończąc...
Kiedyś grała w to nałogowo, ale odkąd miała przerwę to boi się zaczynać, żeby znowu ją nie wciągnęło. Czasem jak ja gram i na chwilę wyjdę to dorwie się na moment do kompa i strzela :)
Lepiej zainwestuj w jenge i planszówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pytałeś się jej o wspólne granie czy tak na 'sucho' wnioskujesz, że by nie chciała?
Napierdziela też czasami w LBP i Raymana na ps4.
#wygryw